Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Džepni, kompaktni vrhunski zum fotoaparat za putovanja, sa ogromnim optičkim zumom od 40x i neverovatnom 4K rezolucijom video zapisa.

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Otkrijte PowerShot SX740 HS

Planinar Alan Roan deli svoju priču i zašto je po njemu PowerShot SX740 HS savršen saputnik.

Pogledajte video

Ispričajte priču u 4K rezoluciji pomoću putnog fotoaparata sa snažnim superzumom od 40x

Uz optički zum od 40x, izuzetno brzu DIGIC obradu i spektakularnu 4K rezoluciju u džepnom kućištu, snažni PowerShot SX740 HS predstavlja vrhunsko rešenje „sve-u-jednom“ za snimanje dragocenih trenutaka sa 20,3 MP detalja.

Prikaži punu specifikaciju

Canon PowerShot SX740 HS

Zum od 40x u džepu

Uz debljinu od samo 39,9 mm, PowerShot SX740 HS može da se pohvali snažnim optičkim zumom od 40x i CMOS senzorom od 20,3 MP, kao i DIGIC 8 procesorom za lako snimanje fotografija visoke rezolucije.

Capture memories in stunning 4K

Beležite uspomene u zadivljujućoj 4K rezoluciji

Spektakularna 4K rezolucija video zapisa i stabilizacija u 5 osa omogućavaju vam da beležite dragocene trenutke uz neverovatan nivo detalja, čak i ako snimate u pokretu.

Savršene kompozicije

Jedinstveni DIGIC 8 procesor kompanije Canon aktivno upravlja postavkama kamere, kao što su Zoom Framing Assist i Hybrid Auto, pa možete samo da uperite i dobijete neverovatne rezultate.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Velike brzine snimanja

Nikada ne propustite trenutak, uz neverovatno veliku brzinu zatvarača i uzastopno snimanje brzinom od 10 kadrova u sekundi, a snimite i savršen selfi pomoću režima Self Portrait i LCD ekrana koji se preklapa nagore.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galerija

Delite i čuvajte fotografije uz Wi-Fi i Bluetooth®

Napredni Bluetooth®, Wi-Fi veza* i funkcija automatskog prenosa omogućavaju vam da lako delite i pravite rezervne kopije fotografija na kompatibilnim pametnim uređajima ili kućom računaru radi čuvanja uspomena na bezbednom.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Cilj kompanije Canon je da do 2050. ostvari neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti

To ćemo postići tako što ćemo ostvarivati prosečno poboljšanje od 3% godišnje u indeksu emisije CO2 tokom životnog ciklusa po proizvodu. Uz održavanje, to će do 2030. doneti smanjenje za oko 50% u odnosu na nivoe iz 2008. Smatramo da je to u skladu sa nivoom smanjenja koji traži Pariski sporazum.

Nastavićemo da sprovodimo procene ciljeva iz dugoročne perspektive, kao način provere našeg doprinosa realizaciji niskougljeničnog društva.

Saznajte više

Pronađite inspiraciju

Od živopisnih makro fotki do maglovitih planinskih vrhova, evo kako Alen Rouen koristi Canon PowerShot SX740 HS da napravi savršenu fotografiju prirode.

Idi na članak

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Šta je u pakovanju

Digitalni fotoaparat PowerShot SX740 HS (BK)

Traka za nošenje oko ručnog zgloba WS-800

Baterija NB-13L

Punjač za bateriju CB-2LHE

Kabl za napajanje naizmeničnom strujom (E)

Komplet korisničkih priručnika

Kompatibilna dodatna oprema

Specifikacije

40x

Optički zum

od 40x

4K

4K

Ultra HD

DIGIC 8

DIGIC 8

Moćan procesor

5-axis

Stabilizacija

u 5 osa

20.3 Megapixel

CMOS senzor

od 20,3 MP

180 degree

LCD ekran koji se

preklapa nagore za 180 stepeni

10 fps

Uzastopno snimanje

10 kadrova u sekundi

Bluetooth®

Bluetooth®

Uvek aktivna veza

Prikaži punu specifikaciju

Canon PowerShot SX740 HS

Slični proizvodi

* Uvek aktivna veza između pametnog uređaja i fotoaparata uz Bluetooth® zahteva početno podešavanje sa aplikacijom Canon Camera Connect. Stabilnost Bluetooth® veze zavisi od modela pametnog uređaja i drugih faktora okruženja. ** Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth® SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija. Potrebno je da kompatibilni pametni uređaj ima Bluetooth® verziju 4 (ili noviju), kao i da koristi iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji), sa instaliranom najnovijom verzijom aplikacije Canon Camera Connect (dostupna je sa portala Apple App Store ili Google Play Store).