Genuine Canon Consumables Hero

Originalni Canon potrošni materijal

Mastilo koje je bolje osmišljeno

Originalno Canon mastilo dizajnirano je tako da radi u savršenoj harmoniji sa Canon štampačem, za postojano visok kvalitet, pouzdane performanse i odličnu vrednost sa svakim otiskom.

Potrebna vam je pomoć sa pronalaženjem mastila?

Otkrijte najbolje mastilo, toner ili papir za Canon štampač.

Need help finding ink?

Originalno Canon mastilo

Print More

Štampajte više

U proseku daje 35% više otisaka visokog kvaliteta od falsifikovanih kartridža*

More reliable prints

Pouzdaniji otisci

100% pouzdano, pa možete da štampate sa manje stresa pošto se neće pokvariti, curiti niti otkazati*

More consistent prints

Postojaniji otisci

Otisci postojanog kvaliteta svaki put, bez neobičnih linija ili šara na otiscima*

Štampajte više


Originalno Canon mastilo u proseku daje 35% više otisaka visokog kvaliteta od falsifikovanih kartridža*. Ne morate tako često da menjate kartridže sa mastilom i možete da uživate u odličnoj vrednosti za uloženi novac.

Print More

Pouzdaniji otisci

Originalno Canon mastilo je potpuno pouzdano, pa možete da štampate sa manje stresa*. Kartridži sa mastilom se neće kvariti, curiti niti otkazivati, uz garantovanu zaštitu štampača od unutrašnjih oštećenja.

More reliable prints

Postojaniji otisci

Originalno Canon mastilo uvek daje otiske postojanog kvaliteta*. Otisci će biti kristalno jasni, sa dubokim bojama i bez čudnih linija ili mrlja pri svakom štampanju.

More Consistent prints

Kako da prepoznate originalna mastila?

Potražite hologram. Jedinstveni Canon hologram koji menja boje nalazi se na pakovanju svih originalnih Canon kartridža sa mastilom. Hologram ima zlatnu boju koja se preliva kada se posmatra spreda, a kada se nagne u horizontalni položaj dobija tamnozelenu boju koja se preliva.

Papirno pakovanje mastila

Lažni hologrami ne menjaju boju, ili je menjaju samo malo, kada ih gledate iz različitih uglova. Često su na pakovanju prikazani u pogrešnoj boji, veličini ili na neuredan način, a mogu i da izgledaju oštećeno ili zamućeno.

Paper ink packaging

Plastično pakovanje mastila

Evropsko plastično pakovanje za inkdžet ili plastična višestruka pakovanja možda neće imati jedinstveni hologram. Obratite pažnju na Canon logotipe koji su zamućeni ili pogrešne boje, fonta ili veličine, kako biste identifikovali falsifikovane proizvode. Na pakovanju takođe mogu da budu prisutne pravopisne greške, odnosno može da izgleda kao da je ponovo zapečaćeno, ponovo korišćeno ili da je neovlašćeno menjano.

Plastic ink packaging

*Na osnovu Keypoint Intelligence – Buyers Lab studije iz 2018. koju je naručila kompanija Canon sa ciljem poređenja Canon kartridža sa grupom kartridža trećih strana.

Pročitajte kompletan izveštaj o Buyers Lab testiranju sa prednostima korišćenja originalnog Canon mastila (dostupno je samo na engleskom)

Možda će vas takođe interesovati

*Na osnovu Keypoint Intelligence – Buyers Lab studije iz 2018. koju je naručila kompanija Canon sa ciljem poređenja Canon kartridža sa grupom kartridža trećih strana.