SOFTVER

Profesionalni softver za štampanje i raspored

Združite vaš štampač serije imagePROGRAF PRO kompanije Canon sa programskim dodatkom Professional Print & Layout da biste dobili izvanredne performanse, boje, nivo detalja i nijanse. Uz napredne opcije štampanja možete brzo štampati prema vašim jasnim specifikacijama i predstaviti vaš rad na najvišem nivou.

Preuzmite najnoviju verziju

Image

Instalacija

Dostupan za Windows i Mac (iOS), Professional Print & Layout se automatski dodaje u kompatibilne aplikacije za rad sa fotografijama tokom instalacije softvera. Istovremeno možete instalirati i Print Studio Pro, tako da možete izabrati softver u skladu sa vašim potrebama.

PREUZMI

Kompatibilni štampači

U potpunosti iskoristite mogućnosti dodatka Professional Print & Layout na sledećim profesionalnim štampačima.

Pokretanje dodatka Professional Print and Layout

Počnite tako što ćete otvoriti otvorite sliku (ili više slika) u programu Adobe Photoshop, Photoshop Elements ili Lightroom Classic. Ako koristite program Digital Photo Professional kompanije Canon, samo izaberite slike iz fascikle. Ovaj dodatak takođe možete otvoriti kao samostalni softver.

Raspored glavnog ekrana

Štampajte brzo na optimalnom nivou kvaliteta uz brzi, glatki i precizni proces rada koji obezbeđuje Professional Print & Layout. Napredni korisnički interfejs odlikuje se unapređenim funkcijama za intuitivne i efikasne postavke štampanja, što vam omogućava da se usredsredite na trenutni zadatak, dok jednostavni i postupni postupak štampanja garantuje lako korišćenje.

Image

1. Postavke štampanja na jednom prozoru

Pristupite osnovnim postavkama kao što su izbor štampača, tipa medija, rasporeda postavljanja više slika i formata i kvaliteta papira. Takođe možete proširiti svaku karticu i pogledati više informacija.

Image

2. Precizni raspored strane

Odaberite štampanje bez margina ili opsecite margine unošenjem numeričkih vrednosti ili pomeranjem klizača.

Image

3. Upravljanje bojama

Odaberite ICC profile i način iscrtavanja kako biste dobili slike koje pružaju optimalno uklapanje između ekrana i otiska.

Image

4. Štampanje

Spremite se da pošaljete fotografije na štampač tako što ćete odabrati broj kopija.

Image

5. Brzi odabir

Sačuvajte često korišćene postavke za štampanje na brzinu ili unesite personalizovane odabire.

Podignite štampanje fotografija na novi nivo

Održite nijanse, oštrinu i preciznu reprodukciju boja uz pomoć ovog pouzdanog i dinamičnog softvera. Uz ugrađenu podršku za DPRAW za štampanje u pravoj visokoj definiciji i funkciju za HDR štampanje za ubedljivu reprodukciju najsvetlijih tonova*, ovo je savršena alatka koja će vašim fotografijama dati dodatnu dimenziju.

* Odnosi se jedino na EOS fotoaparate kompanije Canon.

Image

HDR štampa

Prikažite svet onako kao što ga vidite očima na RAW fotografijama. Funkcija za HDR štampanje u okviru programskog dodatka Professional Print & Layout koristi široki i dinamički raspon na RAW slikama kako biste preciznije prikazali informacije i dobili fotografije vernije prirodi. Sveobuhvatna obrada slike preko ovog softvera dobro radi u kombinaciji sa Adobe RGB profilom boja kako bi se dobile slike koje nadilaze mogućnosti drugog softvera za obradu slika.

Image

DPRAW

Dodajte dubinu i teksturu vašim fotografijama uz pomoć funkcije za DPRAW štampanje. Korišćenjem informacija o fokusu sa RAW slika sačuvanih u DPRAW formatu*, Professional Print & Layout može da povrati oštrinu kako bi se dobile živopisnije slike upečatljive izražajnosti. Pikselima sa ispravnim fokusom se daje viša definicija, dok se pikseli bez ispravnog fokusa ne naglašavaju dodatno. Ovim se dobijaju glatke nijanse bez šuma karakterističnog za filtere oštrine.

* Canon EOS 5DMKIV i Canon EOS R

Image

ICC profil

Maksimalno iskoristite mogućnosti serije imagePROGRAF PRO uz pomoć opcije „Use ICC Profile“ (Koristi ICC profil). Zahvaljujući unapređenom dizajnu profila štampača i jednostavnoj funkciji Black Point Compensation (kompenzacija crne tačke), moguće je dodatno unaprediti reprodukciju boja. Dovoljno je da odaberete kompenzaciju crne tačke kako biste podesili nijanse slike tako da najtamnija tačka u ICC profilu slike odgovara najtamnijoj tački u ICC profilu štampača.

Print Studio Pro

Programski dodatak kompanije Canon Print Studio Pro omogućava savršenu vezu između slike i krajnjeg odštampanog proizvoda u radnom procesu. Namenski napravljen za profesionalne štampače kompanije Canon, ovaj jedinstveni softver vam olakšava da dobijete otiske profesionalnog izgleda.

Saznajte više

Image

Možda će vas takođe interesovati...