PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Lako
povezivanje

PIXMA štampači olakšavaju bežično povezivanje i štampanje pomoću više uređaja.

Pametni način štampanja i skeniranja

Otkrijte koliko je zaista lako bežično štampanje i skeniranje pomoću iOS ili Android pametnih uređaja i besplatne aplikacije Canon PRINT.

Preuzmite sa portala App Store
Nabavite na portalu Google Play

Pogledajte koliko malo koraka je potrebno za podešavanje štampača

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Brzo možete da podesite i registrujete do 10 štampača pomoću aplikacije Canon PRINT – više korisnika može lako da ih deli.

Pogledajte video

Pogledajte koliko je jednostavno povezivanje i štampanje sa mobilnih uređaja

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Svi lako mogu da koriste PIXMA štampač za štampanje dokumenata i fotografija sa mobilnih uređaja zahvaljujući jednostavnom bežičnom povezivanju.

Pogledajte video

Pogledajte kako da u pokretu pravite PDF datoteke od snimaka ekrana

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Snimanje skeniranih dokumenata pomoću kamere smartfona lako je uz funkciju snimanja i kopiranja pomoću smartfona u aplikaciji Canon PRINT.

Pogledajte video

Registrujte se i uspostavite vezu sa štampačem uz Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

PIXMA štampači sa Bluetooth® tehnologijom omogućavaju vam da brzo uspostavite vezu sa pametnim uređajem pomoću aplikacije Canon PRINT.

Pogledajte video

Pogledajte brzo bežično skeniranje na delu

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Skeniranje sa PIXMA štampača na mobilni uređaj ili u usluge informatičkog oblaka** veoma je jednostavno pomoću aplikacije Canon PRINT. Samo uspostavite vezu, izaberite i skenirajte.

Pogledajte video

Pogledajte kako da štampate iz popularnih aplikacija

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Za nekoliko sekundi štampajte omiljene priče sa društvenih mreža, kao što je Instagram ili Facebook, direktno pomoću ekrana štampača, uz PIXMA Cloud link.

Pogledajte video

Lako štampanje i skeniranje iz informatičkog oblaka

Uživajte u slobodi štampanja i skeniranja pomoću popularnih usluga informatičkog oblaka** – direktno sa štampača ili pomoću pametnog uređaja i aplikacije Canon PRINT, bez potrebe za računarom.

Trenutno pametno štampanje

Trenutno možete bežično da štampate pomoću pametnog uređaja, bez potrebe za preuzimanjem aplikacija, zahvaljujući podršci za Apple AirPrint, Mopria za Android i Windows 10 Mobile.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Deljenje fotografija na drugačiji način

Canon aplikacija Message in Print predstavlja kreativan način za deljenje fotografija uz personalizovane poruke iznenađenja. Ugradite nevidljive informacije ili podatke, kao što je video, muzika ili tekst, u štampanu poruku.

Preuzmite sa portala App Store
Nabavite na portalu Google Play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Podrška

*Opremljen je Bluetooth® tehnologijom (Bluetooth štampanje i skeniranje dostupno je samo na Android uređajima). Funkcije koje su dostupne putem Bluetooth komunikacije i aplikacije Canon PRINT Inkjet/SELPHY možda neće raditi na svim Android smartfonima. Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija.

**Skeniranje u informatički oblak dostupno je samo korisnicima originalnog Canon mastila.

***Zahteva internet vezu i aplikaciju Message In Print, koja je besplatno dostupna na App Store od sredine oktobra 2017. Kompatibilno je sa iPhone 6 i novijim uređajima koji koriste iOS 9.0 ili noviju verziju. Uređaj mora da bude povezan na funkcionalnu bežičnu mrežu. Zahteva kreiranje originalnog sadržaja pomoću aplikacije/usluge Message In Print, koji ćete zatim odštampati na kompatibilnom Canon štampaču predstavljenom nakon avgusta 2009. i isporučiti primaocu koji će sliku i sadržaj pogledati pomoću kompatibilne aplikacije Message In Print na kompatibilnom uređaju. U kompatibilne veličine papira spadaju samo 4” x 6” i kvadratni 5” x 5”, a kompatibilni tipovi medija su samo originalni Canon sjajni foto-papir, polusjajni foto-papir, foto-papir Luster i mat foto-papir. Mogu da budu primenljivi određeni izuzeci.