ODŠTAMPAJTE SVE NA JEDNOSTAVAN I ZABAVAN NAČIN

Kucnuo je čas da izvadite slike iz telefona

Pametni telefon je uvek uz vas, a njime uspevate da zabeležite sve lepe, vredne, zabavne i lude trenutke koji vam se dešavaju. I šta bi moglo biti bolje od toga da ih oživite?

Zahvaljujući Canon mini štampačima možete da odštampate slike neposredno iz svog telefona i da ih pretvorite u trajne emocionalne uspomene. Uz njih, štampanje je jednostavno, priručno, a najbolje je to da ih možete poneti svuda sa sobom.

Zahvaljujući bežičnoj vezi s internetom sve možete odštampati u nekoliko minuta, a onda pustite mašti na volju i napravite lep poklon za prijatelja, zidnu dekoraciju za kuću ili album.

ZA NAJVREDNIJE TRENUTKE

Život je pun priča, kao i vaš telefon. Odštampajte svoje omiljene SELPHY Square QX10 džepnim štampačem.

Život je pun priča, kao i vaš telefon. Odštampajte svoje omiljene SELPHY Square QX10 džepnim štampačem. Pretvorite svoje omiljene fotografije jedinstvenih trenutaka koje ste proveli s vama najbližim u prelepe i trajne otiske s prostorom za posvetu.

Napravite prelepe otiske fotografskog kvaliteta serijom mini štampača SELPHY Square QX10.

UVEK UZ VAS

Foto-aparat Zoemini S2 Instant Photo je dovoljno mali da vas svuda prati da svaku priču možete jednostavno pretvoriti u fotografiju, a svaku fotografiju u zabavnu personalizovanu nalepnicu.

Zahvaljujući ugrađenom ogledalu i prstenastom blicu Zoemini S2 će pretvoriti vaše lude selfije u fotografije profesionalnog izgleda. Ukoliko vam nestane papira, svoje omiljene fotografije možete sačuvati na mikro SD kartici da biste ih odštampali kasnije.

Zabeležite i odštampajte priče u pokretu uz Zoemini S2

ŠTAMPAČ ZA SVAKOG

Izaberite najpogodniji štampač i izradite fotografije iz telefona!

GDE MOGU DA KUPIM

A1 Mobile
CT shop
Gigatron
Josipovic
Tehnomedija