Влогвай и стриймвай по-лесно и удобно от всякога

Vlogovanje i strimovanje nisu nikada bili jednostavniji i pristupačniji

Stavite svoju strast na prvo mesto, uz Canon komplete.

Danas je video-sadržaj jedan od najugodnijih i najlakših načina da dospete do ljudi koji dele vašu strast. Naši posebno osmišljeni kompleti ponudiće vam sve što vam je potrebno da zabeležite i podelite ono što vas uzbuđuje.

Bez obzira na to da li ste novi ili iskusni u strimovanju ili vlogovanju, ovi kompleti će vam olakšati kreiranje i deljenje video-sadržaja i pomoći da se izdvojite od konkurencije kvalitetom i funkcijama.

Eliminišite ograničenja i kreirajte sadržaj u svom stilu, gde god se nalazite, u 4K kvalitetu i neverovatnom lakoćom.

PODELITE SVE, ŠTO VAS UZBUĐUJE

Dario Kasegi – Serbia

Dobro došli u svet Dario Kasegi, gde se mnogo zeza, snima, vloguje i strimuje. Dario je izuzetno zabavan kreator video sadržaja koji je za nas testirao paket Canon Vlogging kit. Kako kaže u Vlogging kutiji nalazi se sve što vam je potrebno za vlogovanje: »Vrlo jednostavno i sigurno. Tripod je lagan i praktičan, mikrofon nema baterije za sebe, tako da nikad neće da se isprazni. Kvalitet je odličan, 4K, sa stabilizacijom i izuzetno odličnim autofokusom. Kad kod upalite kameru, verujte, bićete u fokusu.«

Pogledajte sve komplete za strimovanje >>

Dario Kasegi – Serbia

STRIMUJTE I ZABAVLJAJTE SE

Bez obzira na cilj koji želite dostići, strimovanje bi trebalo da bude zabavno i da vam pruža zadovoljstvo. Od virtualnog sastanka s prijateljima do deljenja vaših veština pri igranju igrica, sportu ili bilo čemu što strasno radite, naši kompleti za strimovanje sadrže sve što vam je potrebno da biste odmah počeli s emitovanjem kristalno čistog sadržaja. Kompaktni foto-aparat, mini stativ, adapter za napajanje, HDMI kabl, Atomos 4K capture – sve u jednoj kutiji.

Pogledajte sve komplete za strimovanje >>

СТРИЙМВАЙ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ

SNIMITE VLOG GDE GOD SE NALAZITE

Kreirajte sadržaj za vaš vlog kanal bez obzira na to gde se nalazite. Pratite svoju strast, delite u 4K kvalitetu sve što fascinira vas i vaše pratioce ne razmišljajući o tehnici, jer u našim kompletima za vlogovanje imate sve što vam je potrebno. Kompaktni foto-aparat, funkcionalni Canon mini stativ * i memorijsku karticu od 64 GB – sve što vam je potrebno da napravite vrhunski video-sadržaj.

Pogledajte sve komplete za vlogovanje >>

* Dostupno u izabranim kompletima za vlogovanje

ВЛОГВАЙ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАШ

IZABERITE KOMPLET, KOJI ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

Bez obzira na to da li ste novi ili iskusni u strimovanju ili vlogovanju, ovi kompleti će vam olakšati kreiranje i deljenje video-sadržaja i pomoći da se izdvojite od konkurencije kvalitetom i funkcijama.

GDE MOGU DA KUPIM?

Gigatron
Josipovic