Unleash Applications

Proširite opseg načina primene uz tehnologiju štampe UVgel kompanije Canon

Život bi bio mnogo jednostavniji kada biste imali jednu pouzdanu, produktivnu tehnologiju koja bi vam omogućila da pokrijete širok opseg načina primene, bez obzira na traženi kvalitet i na skoro svakom supstratu.

Tehnologiju Canon UVgel razvili smo kako bismo vam omogućili da iskoristite svaku priliku za širenje poslovanja.

UVgel vam pomaže da se bez muke oprobate u širokom opsegu načina primene, kao što su: posteri, baneri, znakovi za unutrašnju/spoljnu primenu, materijal za prodajna mesta, reklamni panoi, grafika za izloge, nalepnice i prilagođene zidne obloge.

  • UVgel je proces koji koristi malu količinu toplote i LED sušenje, čime se garantuje minimalno izobličenje medija i maksimalno se povećava opseg supstrata za štampu, uključujući tanke medije i medije osetljive na toplotu.
  • UVgel mastilo ne sadrži vodu, što značajno umanjuje širenje medija i poboljšava postojanost dimenzija. Ovo daje odlične rezultate za načine primene koji zahtevaju više spojenih panela, kao što su zidne obloge.
  • Otisci su izdržljivi, otporni na svetlost i na nagrizanje, što ih čini pogodnim za zahtevne načine primene na otvorenom.
  • UVgel je razvijen tako da bude bez mirisa i sa izuzetno malom količinom isparljivih organskih jedinjenja, pa su otisci idealni za osetljive načine primene u zatvorenom.
  • Profil bez isticanja koji pruža UVgel tačka daje glatke otiske koji lako mogu da se laminiraju direktno sa štampača, za zahtevne načine primene poput dugotrajne podne grafike.

Sličan sadržaj

Registrujte interesovanje

Dobijajte sve najnovije vesti i informacije o proizvodima u vezi sa UVgel štampanjem kompanije Canon

Registrujte se ovde