Hero image
alt text goes here

PROFESIONALNI
EKRANI

Profesionalni referentni 4K ekrani kompanije Canon sa širokom gamom boja i velikim dinamičkim opsegom za emitovanje i filmsku produkciju.

Izvanredan kvalitet

Jedinstvena stručnost i napredne tehnologije kompanije Canon u oblasti obrade boja obezbeđuju ujednačeno preciznu reprodukciju boja i slike visoke 4K rezolucije.

DP V2411 FSL

DP-V2411

Profesionalni referentni ekran od 24 inča donosi zadivljujući kvalitet slike velike svetline i široke game boja, kao i odličnu funkcionalnost za HDR produkciju i napredne načine povezivanja.

DP V2411 BSL
Exceptional 4K capability

Izuzetne mogućnosti u tehnologiji 4K

Ovi ekrani nude veliku svetlinu, duboku crnu boju, preciznu reprodukciju boja i široku podršku za HDR (High Dynamic Range) – savršeno za 4K UHD emitovanje i filmsku produkciju.

Podrška za HDR i široku gamu boja

EOTF velikog dinamičkog opsega (PQ i Hybrid Log-Gamma) podržava dodatno široku gamu boja poput standarda ITU-R BT.2020 i DCI-P3, što je idealno za širok spektar radnih procesa u tehnologiji 4K.

HDR and wide colour gamut support

Verna reprodukcija boja

Inovativni procesor slike visoke dubine boja kompanije Canon i komandni sistem sa pozadinskim osvetljenjem i tehnologijom panela IPS doprinose preciznoj reprodukciji boja sa ujednačenom osvetljenošću na celom ekranu i širokim uglovima vidljivosti.

Faithful colour reproduction

Jednostavno korišćenje i brojne opcije za povezivanje

Ugrađena kontrolna tabla sa točkićem i dugmadi koja podržava dodelu funkcija donose jednostavnost korišćenja, a brojne opcije za povezivanje omogućavaju glatku integraciju sa postojećim proizvodnim konfiguracijama.

Simple operation and wide connectivity

Srodni proizvodi