Wide range of lens options
alt text goes here

Širok izbor objektiva

Koristite Canon objektive punog formata sa EF sistemom za montažu kako biste iskoristili prednost Dual Pixel CMOS automatskog fokusa. Opcioni sistemi za montažu PL i B4 (zahteva adapter EF/PL na B4) otvaraju ogroman izbor objektiva, uz izvanredni kvalitet slike koji pruža Canon.

Canon EF sistem za montažu sa funkcijom Cinema Lock

Snimajte pomoću objektiva punog formata sa EF sistemom za montažu, za odličnu pouzdanost i upotrebljivost, kao i izvanredne optičke performanse u neprikosnovenom opsegu žižnih daljina.

EF Cinema Lock pruža stabilnu montažu, idealno kada koristite objektive sa velikom žižnom daljinom, uz zadržavanje svih prednosti EF sistema za montažu.

Canon EF mount with Cinema Lock

Korekcija perifernog osvetljenja

U potpunosti iskoristite informacije sa objektiva koje se prosleđuju telu kamere radi automatskog popravljanja nivoa svetla u uglovima, kao kompenzacija za karakteristike objektiva. Ovo je naročito korisno za širokougaone objektive i daje prirodniji izgled slici.

Peripheral illumination correction

Ispravljanje hromatskih aberacija

Ovo popravlja pojavu senki (hromatske aberacije) u perifernim delovima ekrana, usled razlika u indeksima refrakcije za različite talasne dužine.

Za podržane objektive, pogledajte servisnu stranicu u najčešćim pitanjima

Otkrijte više

Chromatic aberration correction

PL sistem za montažu

EOS C700 FF takođe je dostupan sa PL sistemom za montažu, uz podršku za tehnologiju Cooke /i sa kompatibilnim objektivima. Dostupna je usluga promene sistema za montažu (EF u PL/PL u EF).

PL mount

Konfiguracija za emitovanje

Koristite režim senzora Super 16 mm sa MO-4E/MO-4P B4 adapterima za montažu objektiva za emitovanje, kao i 12-pinsku vezu koja omogućava daljinsko upravljanje blendom i čuvanje podataka o vrednostima fokusa, zuma i blende. Omogućeno je i napajanje jedinice rukohvata putem podrške za 12-pinski konektor za objektiv.

Broadcast configuration

Istražite druge prednosti