CANON XF605

Pionirska AF tehnologija

AF sa detekcijom oka

XF605 koristi najnovija dostignuća na polju renomirane tehnologije Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon. To je prvi kamkorder u seriji XF koji koristi AF sa detekcijom oka, koja omogućava modelu XF605 da precizno detektuje i prati ljude, čak i kada se drugi subjekat pojavi u prednjem planu.

Napredni EOS iTR AF X

XF605 je prvi profesionalni kamkorder koji koristi tehnologiju automatskog fokusa EOS iTR AF X sa „temeljnim učenjem“, koja može da ostane fiksirana na glavi subjekta čak i kada se okrene od fotoaparata.

Dual Pixel vodič za fokusiranje

Prilikom ručnog fokusiranja pomoću modela XF605 korisnici mogu da imaju koristi od vodiča za fokusiranje na ekranu, koji koristi informacije iz sistema Dual Pixel CMOS AF da bi označio da li je fokus ispred ili iza subjekta. Kada vodič na ekranu postane zelen, operateri mogu da budu sigurni da su postigli izuzetno oštar fokus.

AF sa prioritetom lica

AF sa prioritetom lica automatski podešava fokus radi praćenja lica osobe u kadru, dok će AF samo za lice reagovati samo kada se detektuje lice u kadru.

AF praćenje

Izaberite subjekat pomoću ekrana osetljivog na dodir ili džojstika, a XF605 će održavati fokus na subjektu dok se kreće kroz kadar.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon XF605

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon XF605, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Srodni članci

  1. *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.