CANON XF605

Fotografisanje visokog kvaliteta

Ostvarite snagu i fleksibilnost

Kao prva kamera u seriji XF koja kombinuje 4K CMOS senzor od 1" sa DIGIC DV7 procesorom slike, XF605 postavlja novi standard za kvalitet slike profesionalnog kvaliteta za emitovanje.

Optička izvanrednost

Uz optički dizajn koji obuhvata dva asferična elementa objektiva i jedan Super UD element objektiva, 4K objektiv serije L visokih performansi na modelu XF605 pruža izvanredan kvalitet slike u svim delovima ekrana. Svestrani optički zum od 15x pruža 35 mm ekvivalentan opseg od 25,5–382,5 mm i dodatnu fleksibilnost uz napredni zum od 30x za snimanje Full HD video zapisa visokog kvaliteta.

Snažna stabilizacija slike

Stabilizacija slike u 5 osa kompanije Canon daje izuzetno oštre rezultate dok snimate iz ruke ili u pokretu. Zahvaljujući kombinaciji standardne, dinamičke i optičke stabilizacije slike, XF605 pruža izuzetno efikasnu kontrolu stabilizacije slike, koja odgovara mnoštvu različitih subjekata i situacija za snimanje.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon XF605

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon XF605, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Srodni članci

  1. *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.