CANON XF605

Upotrebljivost i fleksibilnost

Unapređene funkcije ekrana osetljivog na dodir

Pored popularnog Direct Touch interfejsa za trenutnu kontrolu automatskog fokusa i postavki na ekranu, ugrađeni ekran sa promenljivim uglom osetljiv na dodir veličine 3,5 inča podržava upravljanje dodirom za kontrolu reprodukcije, navigaciju kroz menije i postavke snimanja.

Više od 100 funkcija, uključujući AF sa detekcijom oka, isticanje pojačanja i vodič za fokusiranje, moguće je dodeliti 11 prilagodljivih dugmadi koja su lako dostupna na kompaktnoj glavnoj jedinici dok gledate kroz elektronsko tražilo.

XF605_Lifestyle

Nezavisni kontrolni prstenovi

Čak i zahvaljujući kompaktnim dimenzijama XF605, objektiv sa optičkim zumom omogućava upravljanje pomoću tri prstena. Fokus, zum i blenda mogu nezavisno da se podešavaju pomoću prstenova na objektivu, od kojih svaki ima jedinstven taktilni osećaj za preciznu kontrolu.

XF605

Ugrađeni ND filteri

Unutrašnja, rotirajuća jedinica ND filtera omogućava kreativnu kontrolu nad otvorom blende i brzinom zatvarača u širokom opsegu situacija za snimanje. Tri gustine – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – podešavaju se pomoću praktično postavljene spoljne dugmadi blizu tela objektiva.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon XF605

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon XF605, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Srodni članci

  1. *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.