ČLANAK

Uživajte u prednostima tehnologije UVgel

Izdvojte se od konkurencije. Jedna tehnologija, bez kompromisa.

CANON TEHNOLOGIJA

Sa pouzdanošću odgovorite na svaki rok

Otkrijte budućnost grafike širokog formata uz jedinstvenu i dokazanu tehnologiju UVgel kompanije Canon, uz kombinaciju visoke produktivnosti i zadivljujuće reprodukcije boja na širokom i raznovrsnom opsegu medija. Uživajte u preciznom kvalitetu za grafiku za zatvorene prostore, u izdržljivosti za upotrebu na otvorenom i u trenutnom sušenju, uz niže troškove korišćenja.

UVgel: jedna tehnologija, bez kompromisa.

Video „Canon Colorado UVgel u osnovi“

UVgel: sve prednosti, bez ograničenja

Tehnologija UVgel kombinuje sve prednosti tradicionalnih tehnologija mastila, ali eliminiše mnoga njihova ograničenja.

 • Bogate boje, oštri detalji

  Uz precizno raspoređivanje tačaka bez razlivanja, otisci imaju izvanredan kvalitet boje i postojanost zahvaljujući širokom spektru boja (uključujući belu), sa oštrim detaljima i upečatljivim zasićenjem za tamne boje.

 • Baršunasta mat završna obrada

  UVgel kapljice mastila „prianjaju“ za medij trenutno, pre LED sušenja, što daje zadivljujuću baršunastu mat završnu obradu na širokom opsegu medija, kao što su nepremazani i vinilni mediji.

 • Bez mirisa i bez vremena sušenja

  UVgel otisci bez mirisa poseduju sertifikat za trenutnu upotrebu u zatvorenom, čak i u osetljivim okruženjima. Otisci se trenutno suše, bez potrebe za procesom sušenja sa isparavanjem.

 • Robustni, postojani otisci

  Otisci su otporni na ogrebotine i udarce, što ih čini manje podložnim oštećenjima. Postavljanje tačaka je kontrolisano, čime se obezbeđuju postojano ponovljive slike tokom vremena i na različitim mašinama.

 • Stabilnost medija zahvaljujući niskoj temperaturi

  UVgel proces štampe sa niskom temperaturom garantuje da neće biti rastezanja ili deformisanja, čime se svaki put dobijaju dimenzionalno stabilni otisci.

 • Raznovrsnost medija

  UVgel podržava širok opseg supstrata za štampu, uključujući vinilne i nepremazane netkane supstrate.

 • Otkrijte širok opseg primena. Kreativnost je jedino ograničenje.

  Na današnjem tržištu štampe nije dovoljno da budete najbolji u onome što radite. Klijenti se sve više oslanjaju na vas za širok asortiman primamljivih, inovativnih načina primene – po konkurentnoj ceni i sa veoma kratkim rokovima. Pogledajte šta je sve moguće sa serijom Colorado.

  Canon Camera

  Ekonomičnost

  Uz manju potrošnju mastila u odnosu na konkurentske sisteme, tehnologija UVgel omogućava izvanrednu produktivnost, a funkcije za kontrolu kvaliteta smanjuju količinu otpada i skraćuju vreme održavanja, što UVgel čini najboljim rešenjem po pitanju ukupnih troškova posedovanja po kvadratnom metru. Otisci su takođe veoma robustni, čime se često uklanja potreba za laminacijom.

  Dizajn za minimalan uticaj na životnu sredinu

  Tehnologija UVgel poseduje sertifikat GREENGUARD Gold, pa možete da budete sigurni da načini primene za upotrebu u zatvorenom ispunjavaju stroga ograničenja hemijske emisije.

  U poređenju sa mastilima koja sadrže lateks ili eko-rastvor, UVgel zahteva približno 40% manje mastila da bi se dobio isti kvalitet slike i intenzitet boja. Proces LED sušenja na niskoj temperaturi znatno smanjuje potrošnju energije, a potrošnja energije u režimu pripravnosti je veoma niska zahvaljujući mogućnosti trenutnog štampanja.

  Serija Colorado M
  Colorado M-series_white_ink

  Bela bez brige

  UVgel belo mastilo ističe se izuzetnom neprozirnošću, pa svaki put daje optimalni kvalitet štampe. Njegova postojana belina i otpornost na žućenje tokom vremena čini ga idealnim za širok opseg primena koje zahtevaju besprekornu belu završnu obradu.

  Ovo belo UVgel mastilo omogućava štampanje bez napora rešavanjem uobičajenih problema u održavanju povezanih sa belim mastilima, uz brzinu i efikasnost kao kod drugih boja i nadmašivanje konkurenata za dva do tri puta sa znatno manjom potrošnjom mastila, čime se troškovi smanjuju za 50–70%.

  Uz mogućnost slaganja do pet slojeva i uz svojstva trenutnog sušenja, belo UVgel mastilo garantuje savršeno isecanje, rastezanje i završnu obradu, čime se maksimalno povećavaju produktivnost i efikasnost.

  Colorado štampači od rolne do rolne koji koriste UVgel

  • Serija Colorado M

   Potpuno modularni UVgel štampač za štampanje grafike velikog formata od rolne do rolne. Sistem možete da konfigurišete tako da odgovara vašim potrebama, uz mogućnost naknadne nadogradnje kako obim bude rastao. Dostupno je mnoštvo opcija, uključujući mešano sjajno/mat štampanje i belo mastilo.

  • UVgel Wallpaper Factory

   UVgel Wallpaper Factory je sveobuhvatno automatizovano rešenje za proizvodnju zidne dekoracije velikog obima: dizajnirano za maksimalni propusni opseg pri visokom kvalitetu i rad tokom čitavog dana, cele nedelje.

  • UVgel Print Factory

   Sveobuhvatno automatizovano rešenje za non-stop proizvodno štampanje na medijima u rolni, za sve UVgel načine primene velikog obima.

  • UVgel Packaging Factory

   UVgel Packaging Factory vam omogućava da uvedete interno digitalno štampanje ambalaže: kratki, prilagođeni zadaci sa velikom brzinom i kvalitetom digitalne štampe, kako biste klijentima ponudili još kreativnije načine primene.

  Dodatno istražite

  POTREBNA VAM JE POMOĆ?

  Želite da saznate više o UVgel proizvodima?