Partner with us

Sarađujte sa našim partnerima

Maksimalno iskoristite ono što može da vam pruži akreditovani partner kompanije Canon. Stručnjaci za pružanje prilagođenih rešenja koja će zadovoljiti i nadmašiti vaše potrebe, uvek uz težnju ka najboljoj korisničkoj podršci u klasi.

PRONAĐITE PARTNERA

Zašto da sarađujete sa akreditovanim partnerom kompanije Canon?

Naši Canon partneri pružiće vam lokalnu stručnost, savete za rešenja i isporučiti najbolja u klasi Canon rešenja i usluge u skladu sa svim vašim poslovnim potrebama.

Odnos i poverenje

Izgradnja snažnog poslovnog odnosa sa klijentima od velikog je značaja za naše partnere. Lako možete da ih kontaktirate i da sarađujete sa njima, a razumeju vrednost pouzdanog poslovnog partnera od poverenja.

GRAPHICS AND PRODUCTION

Sa vama do kraja

Od faze dizajna do isporuke vašeg projekta, oslonite se na iskustvo naših partnera u okviru Canon mreže i na njihovo znanje kao podršku na vašem putu.

WORKPLACE SOLUTIONS

Stručnjaci za lokalna tržišta

Naši partneri su vaši lokalni stručnjaci. Izuzetno su sposobni da se postaraju da rešenje bude najbolje prilagođeno vašim potrebama, na osnovu njihovog iskustva i znanja u toj oblasti.

BUSINESS PROCESS OPTIMISATION

Vrhunska usluga

Svi naši partneri prolaze kroz program obuke kako bi bili kompetentni da se kvalifikuju kao partner kompanije Canon. Njihovo znanje se redovno ažurira, jer učenje nikada ne prestaje.

TECHNOLOGY SOLUTION
Da li ste spremni za saradnju sa našim partnerima?