PROGRAM ZA PARTNERE

Sarađujte sa našim partnerima

Maksimalno iskoristite ono što može da vam pruži akreditovani partner kompanije Canon. Stručnjaci za pružanje prilagođenih rešenja koja će zadovoljiti i nadmašiti vaše potrebe, uvek uz težnju ka najboljoj korisničkoj podršci u klasi.
Pronađite partnera
Sarađujte sa našim partnerima

PREGLED

Zašto da sarađujete sa akreditovanim partnerom kompanije Canon?

Naši Canon partneri pružiće vam lokalnu stručnost, savete za rešenja i isporučiti najbolja u klasi Canon rešenja i usluge, u skladu sa svim vašim poslovnim potrebama.

Odnos i poverenje

Izgradnja snažnog poslovnog odnosa sa klijentima od velikog je značaja za naše partnere. Lako možete da ih kontaktirate i da sarađujete sa njima, a razumeju vrednost pouzdanog poslovnog partnera od poverenja.

Odnos i poverenje
PODRŠKA

Sa vama do kraja

Od faze dizajna do isporuke vašeg projekta, oslonite se na iskustvo naših partnera u okviru Canon mreže i na njihovo znanje kao podršku na vašem putu.

Stručnjaci za lokalna tržišta

Naši partneri su vaši stručnjaci. Izuzetno su sposobni da se postaraju da rešenje bude najbolje prilagođeno vašim potrebama, na osnovu njihovog iskustva i znanja u toj oblasti.

Stručnjaci za lokalna tržišta
Distributeri

Vrhunska usluga

Svi naši partneri prolaze kroz program obuke kako bi bili kompetentni da se kvalifikuju kao partner kompanije Canon. Njihovo znanje se redovno ažurira, jer učenje nikada ne prestaje.

DODATNO ISTRAŽITE

Da li ste spremni za saradnju sa našim partnerima?