bridge camera photography

Prelazni fotoaparati

Snimajte sve, od ultraširokougaonih pejzaža do ekstremnih telefoto slika divljih životinja, uz zadivljujuću jasnoću.

Zabeležite svaki detalj pomoću snažnog zuma

Računajte na najbolje performanse – bez obzira na to da li snimate široko ili pri maksimalnom zumu – uz neke od najmanjih i najsnažnijih objektiva sa optičkim zumom. Intelligent IS garantuje optimalne rezultate, bez obzira na to da li snimate pri slabom osvetljenju ili u pokretu.

powerful bridge camera zoom

Zadivljujući detalji, kreativna sloboda: Saznajte o 4K asortimanu kompanije Canon

Saznajte više

powerful zoom lenses

Ne gubite subjekat iz vida dok zumirate

Divlje životinje i vrhunski sportisti retko miruju – Zoom Framing Assist vam pomaže da ih pratite. Pritisnite dugme i fotoaparat brzo smanjuje nivo zuma kako biste mogli ponovo da pronađete subjekat, a zatim ponovo aktivira zum čim ga otpustite.

Pogledajte video

Preuzmite kontrolu sa pouzdanjem

Istražite svoj entuzijazam prema fotografiji tako što ćete sami izabrati postavke za parametre poput otvora blende, brzine zatvarača, balansa bele i ISO osetljivosti. Koristite napredne ručne funkcije za filmove da biste preuzeli kontrolu prilikom snimanja videa.

zoom framing assist

Snimajte udobnije i duže

Snimanje sa snažnim optičkim zumom zahteva veću stabilnost. Iz tog razloga smo iskombinovali sveobuhvatno istraživanje i znanje kompanije Canon sa naših EOS DSLR fotoaparata kako bismo kreirali ergonomske rukohvate koji vam pomažu da snimate udobno i duže.

high optical zoom

Lako delite i daljinski snimajte uz Wi-Fi

Delite kreacije uz Wi-Fi i Dynamic NFC koji vam omogućavaju da uspostavite vezu i da delite sa kompatibilnim pametnim uređajima samo jednim dodirom. Pravite odlične snimke divljih životinja ili selfije uz bežično daljinsko snimanje pomoću aplikacije Canon Camera Connect.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Proširite kreativnost

Dodatno izrazite kreativnost pomoću sveobuhvatnog asortimana opcione dodatne opreme koji obuhvata elektronsko tražilo visoke rezolucije i EOS Speedlite bliceve.

Uživajte u slobodi putovanja sa malom količinom opreme

Sa DSLR fotoaparatom biste morali da nosite razne objektive kako biste uživali u istom opsegu zuma koji pruža prelazni fotoaparat kompanije Canon.

light travel camera

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se

Nisu sve funkcije dostupne na svim fotoaparatima.