sharp image low light
alt text goes here

Precizno fokusiranje

Bez obzira na to da li snimate portrete u studiju pomoću prikaza uživo ili koristite tražilo u potrazi za odlučujućim trenutkom, EOS 6D Mark II brzo i precizno fokusira, za izuzetno oštre rezultate.

focus in low light

Fokusirajte sa pouzdanjem, čak i pri slabom osvetljenju

Svaka od 45 tačaka za fokusiranje modela EOS 6D Mark II je krstastog tipa, za dodatnu osetljivost i preciznost. Dvostruka krtstasta tačka u centru omogućava precizno fokusiranje, čak i pod mesečinom (-3 EV), pa možete da budete sigurni da ćete postići željenu oštrinu onda kada je to najvažnije.

Ova osetljivost takođe omogućava automatsko fokusiranje (do 27 tačaka) uz maksimalne otvore blende čak do f/8 – na primer, korisno je kada koristite supertelefoto objektive sa telefoto konvertorima.

Fokusiranje u širokom polju sa 45 tačaka i uzastopno snimanje brzinom od 6,5 kadrova u sekundi

45 AF tačaka krstastog tipa na modelu EOS 6D Mark II raspoređeno je u tražilu u širokom polju, za izuzetno precizno fokusiranje. Objekti u pokretu ostaju izoštreni kada pokrivate užurbane događaje ili brzu akciju, čak i dok snimate pri 6,5 kadrova u sekundi.

canon wide area focusing

Brzo fokusiranje i u prikazu uživo

Kada snimate u režimu prikaza uživo, pomoću ekrana sa promenljivim uglom na modelu EOS 6D Mark II, Dual Pixel CMOS AF omogućava fokusiranje sa zadivljujućom brzinom i preciznošću. Dodirnite da biste izabrali objekat koji će se pratiti i na kojem će se održavati fokus dok se pomera u kadru.

fast focusing shooting in live view