Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Jednostavan način za osvetljavanje fotografija, uz glavu blica sa položajem za odbijanje/nagibom, za raznovrsno i kreativno osvetljenje i prirodne rezultate u zatvorenom.

Kreiranje fotografija sa blicem odličnog izgleda lakše je nego ikada pre

Stvorite prirodan izgled i doživljaj odbijanjem svetla blica od zidove i plafone, odnosno daljinskim okidanjem blica Speedlite EL-100. Jednostavni automatski režim brine se za tehničke aspekte, pa vi možete da se usredsredite na korišćenje blica radi dobijanja boljih slika događaja, prijatelja i porodice.

Saznajte više

Canon Speedlite EL-100

Fotografisanje sa blicem na jednostavan način

Lako osvetlite snimke u zatvorenom i na otvorenom uz Speedlite EL-100 – pruža veću snagu od ugrađenog blica i ima jednostavan točkić za izbor režima koji olakšava podešavanje i korišćenje. Mogućnost horizontalnog i vertikalnog odbijanja daje svetlije, ali upečatljive rezultate u zatvorenom i omogućava vam da kreativno osvetljavate.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Pokazivanje kreativnosti

Kada budete spremni za avanturistički pristup osvetljenju, Speedlite EL-100 ima odlične funkcije koje možete da isprobate. Na primer, stroboskopski blic za zamrzavanje subjekta brzim okidanjem i režim sinhronizacije sa 2. zavesicom, za naglašavanje doživljaja brzine – oba su odlična za snimanje subjekata u pokretu.

Kompaktan i snažan

Uz napajanje pomoću AA baterija i težinu od samo 190 g, Speedlite EL-100 je dovoljno kompaktan i lagan da možete da ga ponesete na porodična okupljanja i događaje, a daje odlične rezultate. Uz vodeći broj 26 i glavu sa ručnim zumom, možete da ga podesite za optimalno rasprostiranje osvetljenja.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Bežično upravljanje za kreativno osvetljenje

Ako želite više trodimenzionalne efekte osvetljenja, koristite Speedlite EL-100 kao optički bežični odašiljač za daljinsko okidanje bliceva sa različitih lokacija ili ga koristite odvojeno od fotoaparata kao optički prijemnik kojim može da se upravlja pomoću kompatibilnih EOS fotoaparata.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Cilj kompanije Canon je da do 2050. ostvari neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti

To ćemo postići tako što ćemo ostvarivati prosečno poboljšanje od 3% godišnje u indeksu emisije CO2 tokom životnog ciklusa po proizvodu. Uz održavanje, to će do 2030. doneti smanjenje za oko 50% u odnosu na nivoe iz 2008. Smatramo da je to u skladu sa nivoom smanjenja koji traži Pariski sporazum.

Nastavićemo da sprovodimo procene ciljeva iz dugoročne perspektive, kao način provere našeg doprinosa realizaciji niskougljeničnog društva.

Saznajte više

Specifikacije

Automatski režim

Za jednostavno snimanje pomoću blica

Vodeći broj 26 (ISO 100, m)

Velika snaga

Funkcija odbijanja blica

Vertikalno i horizontalno podešavanje

Optički odašiljač/prijemnik

Za daljinsko okidanje blica

Težina

190 g

Prikaži punu specifikaciju

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Šta je u pakovanju

Speedlite EL-100

Mekana futrola

Mini postolje

Korisnički priručnik

Možda će vas takođe interesovati…