CP_FUN_Kid_1920_1280
alt text goes here

BEZBROJ IGRAČAKA. ZA ZABAVU KOJA NE PRESTAJE.​

Creative Park je onlajn sanduk za modele od papira koji će vam pružiti bezbroj sati porodične zabave jednim pritiskom dugmeta za štampanje.

Otkrijte aplikaciju Creative park na

Naučite da se igrate da učite…

Svaki model je posebno dizajniran tako da podstakne maštu vašeg deteta i da razvije mnoštvo kreativnih veština u procesu osmišljavanje originalnih aviona od papira. Jedino što vam je potrebno su štampač, makazice, lepak, i malo slobodnog vremena.

Learn to play to learn…

Hjuston, nastupa vreme za porodicu!

Ako vaše dete u svemu traži avanturu i uvek morate na brzinu da smislite nešto novo, Creative Park je tu da vam pomogne. Modeli koje je jednostavno sastaviti za različite starosne grupe mogu svim ukućanima da pruže kvalitetno provedeno vreme.

Houston, we have family time!

Sve što možete zamisliti.

Creative Park sadrži širok raspon kategorija, koje će odgovarati svačijem ukusu. Imamo sve - od kategorija Origami i Životinje do svih vrsta Karata.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

BEZBROJ IGRAČAKA ZA BEZBROJ AVANTURA KOD KUĆE

Bezbroj igračaka za bezbroj avantura kod kuće

Kao roditelj, znate da su deca najbolji pripovedači. Zbog toga smo odlučili da inspirišemo decu iz raznih zemalja da zajedno kreiraju uzbudljivu priču. Birajući papirnu igračku iz našeg Fejsbuk izazova, ona zapravo biraju heroja koji će predstavljati njihovu zemlju.

Posetite našu Fejsbuk stranicu da biste učestvovali

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.