CP_FUN_Kid_1920_1280
alt text goes here

Bezbroj načina ukrašavanja za Noć veštica.​

Uz Canon Creative Park, priprema za Noć veštica nije tako zastrašujuća kao što zvuči. Izaberite između mnoštva ponuđenih otisaka i sastavite svoju masku, papirni ukras ili tematsku igračku.

Otkrijte aplikaciju Creative park na

Naučite da se igrate da učite…

Svaki model je posebno dizajniran tako da podstakne maštu vašeg deteta i da razvije mnoštvo kreativnih veština u procesu osmišljavanje originalnih aviona od papira. Jedino što vam je potrebno su štampač, makazice, lepak, i malo slobodnog vremena.

Learn to play to learn…

Hjuston, nastupa vreme za porodicu!

Ako vaše dete u svemu traži avanturu i uvek morate na brzinu da smislite nešto novo, Creative Park je tu da vam pomogne. Modeli koje je jednostavno sastaviti za različite starosne grupe mogu svim ukućanima da pruže kvalitetno provedeno vreme.

Houston, we have family time!

Sve što možete zamisliti.

Creative Park sadrži širok raspon kategorija, koje će odgovarati svačijem ukusu. Imamo sve - od kategorija Origami i Životinje do svih vrsta Karata.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

Knjiga Beskrajna avantura

Uz vašu pomoć napravili smo sopstvenu knjigu pod naslovom Beskrajna avantura! Napisala ju je poznata autorka Denica Mineva-Deland iz Pariza, a priča se fokusira na putovanje kroz koje prolazi 9 likova kako bi spasili svog prijatelja. Protagonisti knjige postale su igračke koje su roditelji i deca iz 9 zemalja najčešće birali za štampanje i oblikovanje. Uživajte u čitanju ove knjige svom detetu!

Preuzmite knjigu odavde

Canon_Website_Visual_960_960