Canon 12x36 IS III

Snažni, prenosivi dvogled sa uvećanjem od 12x koji vas približava manjim pticama i pogodan je za posmatranje sa velike razdaljine.

Prednosti

 • Snažni, prenosivi dvogled koji može da vas približi 12x

 • Izuzetno stabilan prikaz zahvaljujući snažnom optičkom stabilizatoru slike

 • Precizna optika kompanije Canon za visoku rezoluciju i preciznu reprodukciju boja

 • Ujednačen dizajn sa upotrebom gume, za izdržljivost i udobnost

 • Idealan je za posmatranje ptica, putovanja i sport

GALLERY_12x36 IS III_Lifestyle

Detaljne karakteristike

 • Snažni, prenosivi dvogled koji može da vas približi 12x

  Snažni i prenosivi dvogled koji približava udaljene, jedva vidljive objekte 12x uz intenzitet i jasnoću. Lako možete da ga ponesete gde god da krenete, pa je idealan za posmatranje ptica, putovanja i sportove sa gledaocima.

 • Izuzetno stabilan prikaz zahvaljujući snažnom stabilizatoru slike

  Snažni optički stabilizator slike brzo i precizno poništava mnoge različite tipove podrhtavanja i pokreta. Poništava čak i podrhtavanje nastalo usled pomeranja dvogleda ako pratite subjekat ili posmatrate iz vozila u pokretu. Značajno smanjena potrošnja energije daje do 9 sati uzastopne upotrebe pomoću jednog kompleta baterija*.

 • Precizna optika za izvanredan prikaz visoke rezolucije

  Uživajte u odličnom kvalitetu uz visoku rezoluciju i nizak nivo izobličenja zahvaljujući preciznoj optici kompanije Canon. Optika ima Super Spectra premaz koji se koristi na renomiranim objektivima kompanije Canon iz serije EF i daje živopisnu sliku visokog kontrasta sa preciznom reprodukcijom boja, uz eliminisanje neželjene interne refleksije koja može da izazove pojavu senki i odblesak.

 • Prelepo vidno polje od ivice do ivice

  Doživite prelepo vidno polje sa jasnom, ravnom slikom i niskim nivoom izobličenja do samih ivica zahvaljujući optici za poravnavanje polja i Porro II dizajnu prizme. Udobno gledajte kompletno vidno polje uz veliku razdaljinu od oka (14,5 mm) koja je idealna ako nosite naočare.

 • Odmeren dizajn za lakoću, izdržljivost i udobnost

  Dizajniran je za lakoću, izdržljivost i udobnost, uz vrhunski rukohvat i doživljaj držanja, kao i velike gumene okulare za udobno, ujednačeno gledanje. Praktično postavljeno dugme stabilizatora slike i prsten za glatko podešavanje fokusa lako su dostupni prstima sa obe ruke, dok velika, izdržljiva gumena spoljna obloga poboljšava rukovanje i držanje. *Testiranje u skladu sa standardima kompanije Canon, detalje potražite u specifikacijama