Canon AS-8

AS-8

Ovaj kompaktni i moderni ručni kalkulator koji može da prikaže 8 cifara poseduje inteligentni zaobljeni dizajn i zaštitnu masku koju je moguće okrenuti nagore za 360 stepeni, što model AS-8 čini savršenim za upotrebu u kancelariji i u pokretu.

Prednosti

  • Ručni kalkulator koji može da prikaže 8 cifara
  • Kompaktan i lagan zahvaljujući zaobljenom dizajnu
  • Gornji i donji deo kućišta, kao i čvrsta maska izrađeni su od materijala koji je recikliran od strane kompanije Canon
  • Zaštitna maska koju je moguće okrenuti nagore za 360 stepeni
  • Veliki LCD ekran

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon AS-8

Ručni kalkulator zaobljenog dizajna


Ponesite svuda sa sobom ručni kalkulator AS-8 kompanije Canon koji može da prikaže 8 cifara i bićete spremni za trenutno računanje na licu mesta. Zaobljeni dizajn omogućava udobno držanje kalkulatora u ruci, a maska koju je moguće okrenuti nagore za 360 stepeni štiti kalkulator u svakom trenutku.

Zaštita planete


Gornji i donji deo kućišta, kao i čvrsta maska kalkulatora AS-8 izrađeni su od materijala koji je recikliran od strane kompanije Canon. Krajnji rezultat je džepni kalkulator koji štiti životnu sredinu i pomaže u očuvanju dragocenih svetskih resursa.

Veliki LCD ekran


Bez obzira na kompaktne dimenzije, ovaj ručni kalkulator poseduje veliki LCD ekran koji omogućava lako čitanje brojeva. Raspored prilagođen korisniku - uz jasan raspored tastature sa velikim tasterima označenim bojama - omogućava jednostavan unos brojeva sa veoma malo grešaka.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon AS-8, njegovim karakteristikama i mogućnostima.