Canon F-715SG

F-715SG

Napredni naučni kalkulator F-715SG sa velikim LCD displejom sa 2 reda dostupan je u tri boje. Delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon, što ga čini održivim izborom.

Prednosti

  • Veliki LCD displej sa dva reda
  • 250 funkcija i mogućnosti
  • Unutrašnje izračunavanje sa najviše 16 cifara
  • Održiviji je zbog upotrebe reciklirane plastike sa uređaja kompanije Canon za donji deo kućišta i zaštitnu masku
  • Pouzdan dvostruki izvor napajanja: solarna energija i baterija
  • Izbor od tri boje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon F-715SG

Jasniji prikaz zahvaljujući velikom displeju sa 2 reda


Idealan za učenje, provere znanja i domaće zadatke koji obuhvataju rešavanje problema, naučni kalkulator F-715SG poseduje izuzetno veliki LCD displej sa 2 reda. Unosi se prikazuju u gornjem redu, a rezultati u donjem - omogućava prikaz rešenja sa 10 cifara i eksponenta sa 2 cifre. Na glavnom displeju se prikazuju znakovi veličine 9,6 x 3,96 mm, što olakšava precizno očitavanje rezultata jednim pogledom.

Veliki opseg od 250 funkcija i mogućnosti


Inteligentan u svakom pogledu, ovaj naučni kalkulator poseduje sve osnovne funkcije koje su učenicima potrebne za učenje matematike i tehničkih predmeta, što podrazumeva opštu matematiku, trigonometriju, statistiku, fiziku i inženjering. F-715SG poseduje ukupno 250 funkcija i mogućnosti za napredno rešavanje problema. Ima mogućnost memorisanja i pozivanja do 17 izračunavanja, pa korisnici mogu da istražuju različite šeme i koncepte. Pored toga, unutrašnja izračunavanja moguće je obavljati pomoću 16 cifara, čime se dobijaju precizniji rezultati.

Delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon


F-715SG predstavlja podjednako praktičan i održiv izbor. Razlog za to je što kompanija Canon koristi materijale od odbačene plastike za donji deo kućišta i zaštitnu masku. Na taj način se omogućava ponovno iskorišćavanje otpada.

Pouzdan dvostruki izvor napajanja


Ovaj naučni kalkulator može da se napaja na solarnu energiju i pomoću zamenjive baterije, što omogućava neprekidnu pouzdanost i pruža dvostruku garanciju tokom provera znanja. Koristite opciju napajanja na solarnu energiju kada uslovi osvetljenja to dozvoljavaju, a po potrebi pređite na rezervno napajanje pomoću baterije. F-715SG takođe daje nekoliko različitih upozorenja unapred kada se baterija skoro isprazni. Ako se ne koristi niti dodiruje 7 minuta, funkcija za automatsko isključivanje će isključiti kalkulator, čime se ostvaruje dodatna ušteda baterije.

Izbor od tri prefinjene boje


Praktičan i elegantan, F-715SG je dostupan u crnoj boji i u dve varijante bele, uz izbor magente ili plave za taster sa strelicom i zaštitnu masku. Lako je prenosiv zahvaljujući težini od 124 grama. Poseduje i klizeću zaštitnu masku koja štiti tastaturu i displej od svakodnevnih udaraca i potresa.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon F-715SG, njegovim karakteristikama i mogućnostima.