F-715SG

Kalkulatori serije Scientific

Canon F-715SG

This fast, 14-digit, 2-colour ink ribbon printing calculator offers comprehensive tax, business and currency conversion functions. It has a large 2-colour display and a smart, silver metallic finish.

Prednosti

 • Veliki LCD displej sa dva reda

 • 250 funkcija i mogućnosti

 • Unutrašnje izračunavanje sa najviše 16 cifara

 • Održiviji je zbog upotrebe reciklirane plastike sa uređaja kompanije Canon za donji deo kućišta i zaštitnu masku

 • Pouzdan dvostruki izvor napajanja: solarna energija i baterija

 • Izbor od tri boje

Detaljne karakteristike

 • Jasniji prikaz zahvaljujući velikom displeju sa 2 reda

  Idealan za učenje, provere znanja i domaće zadatke koji obuhvataju rešavanje problema, naučni kalkulator F-715SG poseduje izuzetno veliki LCD displej sa 2 reda. Unosi se prikazuju u gornjem redu, a rezultati u donjem – omogućava prikaz rešenja sa 10 cifara i eksponenta sa 2 cifre. Na glavnom displeju se prikazuju znakovi veličine 9,6 x 3,96 mm, što olakšava precizno očitavanje rezultata jednim pogledom.

 • Veliki opseg od 250 funkcija i mogućnosti

  Inteligentan u svakom pogledu, ovaj naučni kalkulator poseduje sve osnovne funkcije koje su učenicima potrebne za učenje matematike i tehničkih predmeta, što podrazumeva opštu matematiku, trigonometriju, statistiku, fiziku i inženjering. F-715SG poseduje ukupno 250 funkcija i mogućnosti za napredno rešavanje problema. Ima mogućnost memorisanja i pozivanja do 17 izračunavanja, pa korisnici mogu da istražuju različite šeme i koncepte. Pored toga, unutrašnja izračunavanja moguće je obavljati pomoću 16 cifara, čime se dobijaju precizniji rezultati.

 • Delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon

  F-715SG predstavlja podjednako praktičan i održiv izbor. Razlog za to je što kompanija Canon koristi materijale od odbačene plastike za donji deo kućišta i zaštitnu masku. Na taj način se omogućava ponovno iskorišćavanje otpada.

 • Pouzdan dvostruki izvor napajanja

  Ovaj naučni kalkulator može da se napaja na solarnu energiju i pomoću zamenjive baterije, što omogućava neprekidnu pouzdanost i pruža dvostruku garanciju tokom provera znanja. Koristite opciju napajanja na solarnu energiju kada uslovi osvetljenja to dozvoljavaju, a po potrebi pređite na rezervno napajanje pomoću baterije. F-715SG takođe daje nekoliko različitih upozorenja unapred kada se baterija skoro isprazni. Ako se ne koristi niti dodiruje 7 minuta, funkcija za automatsko isključivanje će isključiti kalkulator, čime se ostvaruje dodatna ušteda baterije.

 • Izbor od tri prefinjene boje

  Praktičan i elegantan, F-715SG je dostupan u crnoj boji i u dve varijante bele, uz izbor magente ili plave za taster sa strelicom i zaštitnu masku. Lako je prenosiv zahvaljujući težini od 124 grama. Poseduje i klizeću zaštitnu masku koja štiti tastaturu i displej od svakodnevnih udaraca i potresa.