Canon ME20F-SH

Snimajte po danu i po noći

Zakoračite u novi svet kreativnih mogućnosti za snimanje filmova! Inovativna Full HD video kamera punog formata ME20F-SH pruža odlične performanse pri slabom osvetljenju i mogućnosti sa infracrvenim osvetljenjem, uz neprikosnovenu osetljivost od preko ISO 4 miliona.

0%

  Predstavljamo ME20F-SH

  Pogledajte kakve performanse pruža ME20F-SH

  Snimajte u boji i pri slabom osvetljenju kao nikada pre

  ME20F-SH

  Snimajte uz maksimalnu mogućnost prikupljanja svetla

  Specijalni novorazvijeni CMOS senzor punog formata (35 mm) od 2,26 megapiksela namenski je dizajniran za snimanje video zapisa pri slabom osvetljenju. Zahvaljujući većim pikselima, ovaj senzor maksimalno uvećava mogućnost prikupljanja svetla radi dobijanja slike pri izuzetno slabom osvetljenju sa niskim nivoom šuma.

  Snimajte uz ISO preko 4 miliona

  Zahvaljujući maksimalnoj ISO osetljivosti od preko neprikosnovenih 4 miliona (+75 dB), ME20F-SH može da vidi i da snima u skoro potpunom mraku (pri manje od 0,0005 luksa). Drugim rečima, sa pouzdanjem možete da snimate noćno nebo, čak i kada je osvetljeno samo zvezdama (sa objektivom f/1,2 pri 29,97p i uz maksimalno pojačanje).

  B4_F2

  Kamera u boji koja vidi u mraku

  Gledajte i snimajte u boji

  ME20F-SH može jasno da vidi i da identifikuje boje, čak i u uslovima izuzetno slabog osvetljenja i sa visokim postavkama pojačanja, uz dodatnu prednost i mogućnost infracrvenog (IC) snimanja u boji.

  B4_F3

  Full HD izlaz visokog kvaliteta

  Fleksibilna kontrola nad kreativnim opcijama

  Opcije za automatsko snimanje

  ME20F-SH se lako podešava i koristi zahvaljujući asortimanu automatskih režima, koji obuhvata prioritet zatvarača (Tv), prioritet blende (Av) i automatsku kontrolu pojačanja (AGC),* kao i automatski balans bele i AF za jedan snimak. Od ključne važnosti je to što je ručna kontrola uvek dostupna, pa imate kreativnu kontrolu nad postavkama fotoaparata na zahtev.

  * Neke funkcije mogu da zahtevaju ažuriranje firmvera. Još…

  B4_F1
  B4_F2

  Prilagođene postavke slike

  Meni Prilagođena slika na kameri pruža mnoštvo opcija za upravljanje različitim aspektima slike koja se snima. Možete da sačuvate do 6 datoteka prilagođene slike u kameri za naknadnu upotrebu ili da koristite neku od 3 unapred podešene datoteke prilagođene slike (Canon Log, Wide DR ili EOS Standard).

  Hroma-ki na jednostavan način

  Podrška za hroma-ki rad poboljšana je za ME20F-SH, što ga čini idealnim za vesti, prezentacije, pa čak i specijalne efekte u nezavisnim filmovima.***

  * Može da zahteva ažuriranje firmvera. Još…

  Širok ISO opseg

  ME20F-SH pruža neverovatan ISO opseg od 800 (0 dB) do preko 4 miliona (+75 dB), što filmadžijama omogućava da snimaju u svim uslovima, od dnevnog svetla do noćnih scena obasjanih zvezdama.

  B4_F3

  Daljinsko upravljanje ugrađenim filterima

  Kompatibilni Canon daljinski upravljač RC-V100 omogućava brzo i lako daljinsko upravljanje ugrađenim, elektronski kontrolisanim ND filterima (3 koraka i 6 koraka) u kameri ME20F-SH, kao i filterom za zaustavljanje infracrvenog osvetljenja.

  B4_F4

  Besprekorna kompatibilnost i konfiguracija

  Fleksibilna instalacija za lakoću korišćenja

  Kompaktno i lagano kućište

  ME20F-SH je kompaktna i lagana kamera sa težinom od samo 1,1 kg i približnim dimenzijama 102 x 116 x 113 mm (Š x V x D). Idealna je za korišćenje na mestima sa slabim osvetljenjem, bez obzira da li je to na kopnu ili pod vodom.

  B5_F1

  Lako montiranje i pozicioniranje

  Zahvaljujući tačkama za montiranje dole i gore, ME20F-SH pruža fleksibilnost za lako pozicioniranje i montiranje na robotske glave, nosače, kranove i stative; to omogućava veoma jednostavnu integraciju u radne procese na lokaciji. U pitanju je jedinstvena, višenamenska kamera za skoro sve uslove osvetljenja.

  Aurora Skycam

  Video galerija

  „Miss Aurora’s Dance“ uz ME20F-SH

  Specifikacije

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Šta je u pakovanju

  Preporučeno za vas