Canon PowerShot S120

PowerShot S120

Zahvaljujući svetlom f/1,8 objektivu, HS sistemu, brzom kontinuiranom fotografisanju do 9,4 kadra u sekundi*, rafinisanoj ergonomiji i Wi-Fi sistemu, PowerShot S120 stavlja superiorne performanse u džep ozbiljnih fotografa.

PowerShot S120

Prednosti

  • Ultraširoki svetli f/1,8 objektiv od 24 mm sa zumom od 5x. 10x ZoomPlus
  • HS sistem: 12,1 MP CMOS, DIGIC 6 za izvanredne rezultate do ISO 12.800
  • Inteligentna stabilizacija slike za oštre fotografije i poboljšana dinamička stabilizacija slike u 5 osa za mirne filmove
  • Superbrze performanse zahvaljujući automatskom fokusiranju velike brzine i kontinuiranom fotografisanju od 9,4 kadra u sekundi*
  • Veliki kapacitivni PureColor II G LCD ekran osetljiv na dodir veličine 7,5 cm (3").

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PowerShot S120

Svestran objektiv


Svetao f/1,8 objektiv omogućava snimanje u tamnijim uslovima. Ultraširoki ugao od 24 mm omogućava snimanje zapanjujućih pejzaža, a optički zum od 5x sa funkcijom 10x ZoomPlus omogućava približavanje akciji.

HS sistem


HS sistem odlično radi na slabom svetlu i snima pravu atmosferu trenutka bez blica ili stativa. Napredna DIGIC 6 obrada i CMOS senzor (tipa 1/1,7) od 12,1 megapiksela velike osetljivosti pružaju izuzetan kvalitet slike u svim situacijama, uz osetljivost do ISO 12.800.

Inteligentna stabilizacija slike; poboljšana dinamička stabilizacija slike


Inteligentna stabilizacija slike sprečava podrhtavanje, kako bi sve fotografije bile oštre i detaljne čak i pri punom zumu ili slabom osvetljenju. Poboljšana dinamička stabilizacija slike vrši moćno kompenzovanje korisničkih pokreta u 5 osa za spektakularno mirne filmove.

Superbrzo fotografisanje od 9,4 kadra u sekundi*


Snimite izuzetno brzu akciju u punoj rezoluciji zahvaljujući superbrzom radu, što obuhvata kontinuirano fotografisanje brzinom od 9,4 kadra u sekundi* i veoma brzo automatsko fokusiranje od 0,1 s**.

Ekran osetljiv na dodir veličine 7,5 cm (3")


Napredni kapacitivni ekran osetljiv na dodir rezolucije 922.000 tačaka omogućava jednostavno i intuitivno upravljanje pomoću pokreta.

Napredna kontrola


Kontrolni prsten oko objektiva omogućava brzo upravljanje funkcijama poput zuma, otvora blende, brzine zatvarača, fokusa i ISO osetljivosti. Koristite potpuno ručni režim i RAW format uz podršku za snimanje u više formata da biste postigli maksimalnu kontrolu nad kompozicijom i dobili mogućnost uređivanja nakon snimanja pomoću priloženog softvera DPP. Rafinirana ergonomija i prilagodljivi meni FUNC. omogućavaju da prilagodite fotoaparat svom stilu fotografisanja.

Full HD, 60 kadrova u sekundi


Profesionalno snimajte tečne Full HD filmove brzinom od 60 kadrova u sekundi u stereo tehnici zahvaljujući optičkom zumu koji podržavaju funkcije Focus Peaking i Touch AF. Napredna obrada za uklanjanje šuma (30p) pruža detaljne filmove na lošem svetlu, dok podrška za MP4 i funkcija Movie Transcoding u fotoaparatu omogućavaju lako deljenje.

Wi-Fi, GPS preko mobilnog uređaja


Wi-Fi omogućava da se lako povežete na kućne bežične mreže, kompatibilne štampače i računare, kao i inteligentne uređaje, da biste lako delili na mreži i unosili GPS oznake u slike sa lokacija na kojima ste fotografisali. Funkcija Image Sync omogućava praktično pravljenje rezervnih kopija na računaru i internetu pomoću usluga CANON iMAGE GATEWAY ili Flickr.

Zvezdani režim, HDR iz ruke, zamućivanje pozadine


Snimite zadivljujuće zvezdane noćne prizore, tragove zvezda ili napravite filmove sa efektom ubrzanog protoka vremena pomoću zvezdanog režima. Koristite HDR da biste snimili scene sa velikim kontrastom bez stativa, odnosno koristite zamućenje pozadine da biste ostvarili lepo zamućenje pozadine kao na SLR fotoaparatu.

Opciono vodootporno kućište


Zaštitite fotoaparat pod vodom do 40 m.

*Kontinuirano fotografisanje - 12,1 kadar u sekundi za prvih 5 kadrova, a zatim 9,4 kadra u sekundi za pribl. 635 kadrova (u zavisnosti od objekta koji se snima) korišćenjem kompatibilnih SDHC/SDXC UHS Speed Class 1 memorijskih kartica.
**Merenja su usaglašena sa novim CIPA smernicama. Uslovi: P režim, Jednostruki AF (AF u centralnoj tački) pod osvetljenjem od 14 EV.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PowerShot S120, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Wide aperture
Great low-light shots
12.1 Megapixel CMOS
5x optical zoom, ultra wide-angle
Share images wirelessly
Powerful DIGIC processing
Steady shots in every situation
Fast focusing and continuous shooting
Quick manual control
Large capacitive touchscreen
High maximum ISO sensitivity
Aperture and shutter speed control
RAW in various aspect ratios
Create SLR style background blur
Capture starry skies with ease
Handheld_HDR
FullHD 60p
Neutral Density Filter
View stills and videos on TV
 • Digitalni fotoaparat PowerShot S120

 • Traka za nošenje oko ručnog zgloba WS-D11

 • Baterija NB-6LH

 • Punjač za baterije CB-2LYE

 • Kabl za napajanje naizmeničnom strujom

 • Komplet korisničkih priručnika