Canon PowerShot SX710 HS

Savršeni saputnik

Ubacite ovaj snažni i kompaktni superzum fotoaparat za putovanja u džep i spremite se za snimanje prelepih fotografija i video zapisa koje ćete želeti da delite. Objektiv sa zumom od 30x i napredne funkcije pomažu vam da beležite dragocene trenutke uz izvanredne detalje.

0%

  Video pregled uz „Cup of Couple“

  Kompaktni 30x superzum koji lako možete da ponesete svuda

  Ovaj ultrakompaktni, džepni fotoaparat toliko je mali da lako možete da ga ponesete sa sobom gde god da krenete, što ga čini savršenim saputnikom. Približite se akciji uz impresivne detalje zahvaljujući optičkom zumu od 30x i 60x ZoomPlus, dok Advanced Zoom Framing Assist veoma jednostavno postiže optimalno kadriranje.

  Oštri rezultati svaki put

  Snimajte oštre, detaljne fotografije i video zapise (čak i ako snimate pri punom zumu ili iz ruke pri slabom osvetljenju) zahvaljujući inteligentnom optičkom stabilizatoru slike u 5 osa koji se prilagođava svakoj situaciji.

  Povežite ga i delite slike sa smartfonom ili na društvenim mrežama

  Veoma jednostavno deljenje

  Lako možete da delite slike. Brzo možete da prebacujete slike i video zapise na smartfone, tablete ili na Canon Connect Station pomoću Wi-Fi i NFC veze, a možete i direktno da ih otpremate na društvene mreže sa fotoaparata.

  Daljinsko okidanje

  Lako možete da se priključite grupnim snimcima ili da pravite fotografije divljih životinja zahvaljujući funkciji Remote Capture, koja vam omogućava da fotoaparatom upravljate sa smartfona ili tableta.

  Lako pravljenje rezervnih kopija slika

  Bežično pravite rezervne kopije dragocenih novih slika na raznim mestima u informatičkom oblaku pomoću funkcije Image Sync i sinhronizujte sa računarom i pametnim telefonom.

  Pravite prelepe snimke u svim uslovima

  Senzor od 20,3 megapiksela i naš snažni procesor DIGIC 6 zajedno čine HS sistem i pružaju živopisne, oštre i jasne snimake u svakoj situaciji. Omogućava vam da verno prenesete atmosferu, čak i sa tamnim scenama, uz precizne boje, nizak nivo šuma i bez potrebe za blicem.

  Lako pravite detaljne, kreativne rezultate u svakoj situaciji

  Snimci će vam biti prelepi, oštri i jasni čak i pri slabom osvetljenju, zahvaljujući HS sistemu koji kombinuje CMOS senzor od 20,3 megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem i snažni procesor DIGIC 6, za brz rad i superioran kvalitet slike sa zadivljujućim detaljima.

  Realistični video zapisi pomoću jednog dugmeta

  Lako snimajte glatke Full HD video zapise visokog kvaliteta (60p/30p) jednim pritiskom na dugme za snimanje video zapisa. Možete da kreirate zadivljujući materijal čak i pri slabom osvetljenju zahvaljujući naprednom uklanjanju šuma, dok dinamički stabilizator slike u 5 osa održava materijal stabilnim čak i dok hodate ili trčite.

  60p video zapis

  Snimajte oštar i jasan materijal sa subjektima koji se brzo kreću i uživajte u glatkijim, bogatijim prelazima sa Full HD 60p video zapisima.

  Prikaži video

  Kratki klipovi/Story Highlights

  Kreirajte zabavne i živahne video zapise uz Short Clip Movie ili koristite režim Story Highlights da biste pravili primamljive filmove od fotografija i video zapisa.

  Prikaži video

  Isticanje ručnog fokusa

  Postignite savršen ručni fokus pomoću funkcije isticanja ručnog fokusa koja olakšava fino podešavanje jasnim isticanjem subjekta u fokusu.

  Prikaži video

  Raspalite kreativnost pomoću asortimana automatskih i ručnih režima

  Razvijte veštinu kreativnog fotografisanja uz potpuno ručnu kontrolu ili prepustite fotoaparatu da obavi posao umesto vas. Prepustite režimu Creative Shot da automatski napravi šest slika i da na pet od tih šest primeni efekte radi postizanja zabavnih rezultata. Možete da isprobate i režim Hybrid Auto, koji snima klipove od četiri sekunde pre svakog snimka i pretvara ih u dinamičan film koji će ispričati priču o vašem danu.

  Creative Shot

  Snimajte isti subjekat na mnoštvo umetničkih načina pomoću funkcije Creative Shot, koja primenjuje filtere i efekte na 5 dodatnih slika originalnog subjekta.

  Inteligentni automatski režim

  Snimanje odličnih fotografija i video zapisa veoma je jednostavno iz inteligentni automatski režim koji umesto vas bira savršene postavke fotoaparata – bez obzira na scenu.

  Hibridni automatski režim

  Postignite savršen ručni fokus pomoću funkcije isticanja ručnog fokusa, koja olakšava fino podešavanje jasnim isticanjem subjekta u fokusu.

  Prikaži video

  Ručna kontrola

  Napravite sledeći korak na polju kreativne fotografije uz punu ručnu kontrolu nad ekspozicijom.

  Specifikacije

  Ultraširokougaoni objektiv sa 30x ultrazumom

  Ultraširokougaoni objektiv sa 30x ultrazumom

  Zumiranje do 60x uz odličan kvalitet

  Zumiranje do 60x uz odličan kvalitet

  Odlični snimci pri slabom osvetljenju

  Odlični snimci pri slabom osvetljenju

  CMOS senzor od 20,3 megapiksela

  CMOS senzor od 20,3 megapiksela

  Snažni DIGIC procesor

  Snažni DIGIC procesor

  Stabilni snimci u svakoj situaciji

  Stabilni snimci u svakoj situaciji

  Bežično delite slike i pravite njihove rezervne kopije

  Bežično delite slike i pravite njihove rezervne kopije

  NFC pojednostavljuje deljenje preko smartfona

  NFC pojednostavljuje deljenje preko smartfona

  Glatkiji 1080p video zapisi

  Glatkiji 1080p video zapisi

  Snimajte kratke klipove sa efektima pri reprodukciji

  Snimajte kratke klipove sa efektima pri reprodukciji

  GPS preko mobilnog uređaja

  GPS preko mobilnog uređaja

  Daljinsko snimanje

  Daljinsko snimanje

  Prikaz punih specifikacija

  Možda će vam se takođe svideti...

  Wi-Fi

  Otkrijte više o asortimanu kompaktnih Wi-Fi fotoaparata kompanije Canon.

  Registrujte proizvod

  Saopštite nam nešto o sebi i registrujte se za bilten You Connect kompanije Canon koji je pun inspiracije, vesti i saveta.

  Come and see

  Priče

  Come and see

  Tehnike

  Istražite ovde

  Istaknuti proizvodi

  Saznajte više

  • Canon
  • Canon PowerShot SX710 HS