EOS 80D

Impresivne brzine, sa instinktivnim komandama i inovativnim tehnologijama, ovaj svestrani DSLR fotoaparat sa Wi-Fi funkcijom idealan je za istraživanje novih oblasti fotografije i postizanje zadivljujućih rezultata koje vaša kreativnost zaslužuje.

Prednosti

  • Fotoaparat sa brzim odzivom koji vam pomaže da ispratite akciju
  • Zadivljujući kvalitet fotografija i video zapisa u najrazličitijim uslovima
  • Sve što vam je potrebno da biste razvili veštinu fotografisanja
  • Savršeno za kreativno snimanje video zapisa
  • Jednostavno se povežite, snimajte i delite fotografije i video zapise

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS 80D

Oslobodite svoj kreativni potencijal


Brze, instinktivne komande i inovativne tehnologije pomažu vam da jednostavno napredujete u svakoj oblasti fotografije i video zapisa. Beležite akciju u deliću sekunde uz uzastopno snimanje brzinom od 7 kadrova u sekundi i brzi sistem automatskog fokusiranja u 45 krstastih tačaka koji pruža veliku preciznost u različitim uslovima osvetljenja uz širok asortiman objektiva.

Kvalitet od kojeg zastaje dah


Snimajte ambijentalne, živopisne i detaljne slike u bilo kojoj situaciji zahvaljujući APS-C CMOS senzoru od 24,2 megapiksela i RGB+IR senzoru za merenje od 7.560 piksela koji daju precizne ekspozicije. Veliki opseg ISO osetljivosti od ISO100-16.000 i detekcija treperenja daju sjajne rezultate pri slabom osvetljenju i konzistentnu ekspoziciju pod treperećim veštačkim osvetljenjem.
Zadržite kontrolu i razvijte veštinu fotografisanja
Inteligentno tražilo sa pokrivanjem od 100% omogućava vam da vidite sve na snimku dok kadrirate i odmah prikazuje postavke za snimanje. Istražujte kreativne uglove za snimanje i uživajte u intuitivnim komandama uz veliki LCD ekran osetljiv na dodir veličine 7,7 cm sa promenljivim uglom, koji takođe možete da koristite da kadrirate i snimate akciju sa režimom prikaza uživo pri brzini od 5 kadrova u sekundi uz uzastopno automatsko fokusiranje.

Usavršite snimanje filmova


Snimajte Full HD 60p video zapise uz opciju kreiranja besprekornih akcionih sekvenci ili efekte usporenog snimanja u MP4 formatu uz izabranu brzinu u kadrovima. Dual Pixel CMOS AF obezbeđuje moćan sistem automatskog fokusiranja za praćenje pokretnih subjekata, a video zapis toka vremena, HDR režim i kreativni filteri omogućavaju vam da kreirate specijalne efekte u fotoaparatu.

Jednostavno deljenje, daljinsko snimanje


Tehnologije NFC* i Wi-Fi* olakšavaju povezivanje i upravljanje fotoaparatom, kao i daljinsko snimanje filmova i fotografija pomoću aplikacije Camera Connect na kompatibilnim pametnim telefonima i tabletima. Ili možete koristiti softver EOS Utility na Mac ili PC računaru da biste snimali iz daljine. Takođe možete koristiti Wi-FI i NFC za prenošenje na Canon Connect Station ili štampanje fotografija na kompatibilnim štampačima.

* Kada se koristi sa kompatibilnim uređajima

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS 80D, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Ostvarite svoj kreativni potencijal

Snažan, svestran i brz fotoaparat koji vam omogućava da istražujete svoju kreativnost. EOS 80D predstavlja izvanredan izbor za sport, portrete, pejzaže, uličnu fotografiju, putovanja i situacije sa slabim osvetljenjem, kao i za ozbiljne filmske projekte, zahvaljujući inovativnim tehnologijama koje vam pomažu da postignete zadivljujuće rezultate u svakoj situaciji.

0%
    Whats in the box

    Brz fotoaparat za praćenje akcije

     

    EOS 80D

    Istražite nove oblasti fotografije

    Instinktivno reagujte na trenutak i jednostavno zabeležite brze sportove ili divlje životinje u akciji zahvaljujući sistemu automatskog fokusiranja visokih performansi, uzastopnom snimanju od najviše 7 kadrova u sekundi i prilagodljivim komandama.

    EOS 80D

    AF sistem sa 45 krstastih tačaka

    Beležite sportsku akciju u deliću sekunde uz slike izuzetne oštrine čak i pod svetlošću reflektora zahvaljujući veoma brzom i preciznom sistemu automatskog fokusiranja koji funkcioniše u teškim uslovima osvetljenja do -3 EV.  AF sistem sa 45 krstastih tačaka daje vam slobodu da izaberete AF tačku ili oblast koji odgovaraju vašoj kompoziciji i nudi veću preciznost i kontrolu nad širim oblastima fokusiranja za zadivljujuće rezultate bez obzira na to gde se nalazi subjekat unutar kadra.

    Uzastopno snimanje brzinom od 7 kadrova u sekundi

    Dajte sebi najbolju šansu da zabeležite taj teško uhvatljivi trenutak zahvaljujući uzastopnom snimanju brzinom od najviše 7 kadrova u sekundi pri punoj rezoluciji. Idealno za snimanje spontanih sportova i divljih životinja.

    0%
      EOS 80D

      27 f/8 kompatibilnih AF tačaka

      Nastavite da snimate oštre slike pomoću sistema za automatsko fokusiranje kada koristite različite kombinacije objektiva i ekstendera zahvaljujući 27 AF tačaka koje podržavaju fokusiranje pri f/8.

      Prilagodljive komande

      Uživajte u kontroli i fleksibilnosti EOS tela srednje klase zahvaljujući prilagodljivim komandama, LCD displeju sa gornje strane i prikazu uživo, koji vam omogućavaju da jednostavno pregledate postavke i brzo prilagodite fotoaparat svojim potrebama.

      EOS 80D

      Zadivljujući kvalitet fotografija i video zapisa u najrazličitijim uslovima

      Zabeležite kvalitet koji vaša kreativnost zaslužuje. U različitim uslovima osvetljenja, EOS 80D pruža zadivljujuće slike koje su prepune detalja, boje i atmosfere - i trenutno spremne za uređivanje i prikazivanje - zahvaljujući APS-C CMOS senzoru od 24,2 megapiksela i DIGIC 6 procesoru.

      EOS 80D

      RGB+IR senzor za merenje od 7.560 piksela

      Uživajte u preciznoj i doslednoj ekspoziciji u različitim situacijama zahvaljujući RGB+IR senzoru za merenje od 7.560 piksela koji detektuje infracvreno i vidljivo svetlo.

      EOS 80D
      EOS 80D

      Prirodni snimci pri slabom osvetljenju

      Snimajte prirodne ambijentalne slike kada nivo osvetljenja opadne uz veliki opseg ISO osetljivosti od ISO 100 -16.000 (H:25.600), što smanjuje potrebu za korišćenjem blica i daje fleskibilnost za korišćenje većih brzina zatvarača.

      Detektovanje treperenja

      Detektovanje treperenja obezbeđuje doslednu ekspoziciju i boju prilikom neprekidnog rafalnog snimanja pri trepćućem veštačkom osvetljenju.

      0%

        Sve što vam je potrebno da zadržite kontrolu i razvijete svoje fotografske veštine

        Inteligentno tražilo

        Videćete sve, do same ivice kadra, uz postavke snimanja koje se trenutno prikazuju, koristeći inteligentno tražilo uz pribl. 100% pokrivenost kadra. Snimajte diskretnije uz režim tihog uzastopnog snimanja od 3 kadra u sekundi.

        EOS 80D
        EOS 80D

        LCD ekran sa promenljivim uglom i režimom prikaza uživo

        Istražite kreativne uglove snimanja i uživajte u intuitivnim komandama pomoću Clear View LCD II ekrana osetljivog na dodir veličine 7,7 cm i sa promenljivim uglom. Kadrirajte i snimajte akciju iz različitih perspektiva zahvaljujući uzastopnom snimanju u režimu prikaza uživo pomoću Dual Pixel CMOS AF pri brzini od 5 kadrova u sekundi.

        Ugrađen Speedlite odašiljač

        Istražite opcije za kreativno osvetljenje postavljanjem Speedlite bliceva kompanije Canon odvojeno od fotoaparata i njihovim kontrolisanjem pomoću ugrađenog Speedlite odašiljača na modelu EOS 80D.

        EOS 80D
        EOS 80D

        EOS sistem

        Istražujte nove kreativne prilike uz sveobuhvatni EOS sistem EF objektiva i dodatne opreme.

        EOS 80D

        EOS 80D

        Zvuk profesionalnog kvaliteta
        Uživajte u potpunoj kontroli nad nivoom zvuka putem menija fotoaparata i zabeležite zvuk profesionalnog kvaliteta zahvaljujući priključcima za slušalice i mikrofon.

        Izbor formata datoteka
        Snimajte datoteke u formatima MP4 i MOV sa raznim brzinama u kadrovima i kodecima za jednostavnije uređivanje i skladištenje.

        EOS 80D

        Moćna kombinacija za filmove

        Za vrhunsko rešenje za snimanje filmova, kombinujte EOS 80D sa fleksibilnim EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektivom visokih performansi sa nano ultrazvučnim motorom koji daje glatko, tiho fokusiranje za filmove i izuzetno brzi AF za fotografije. Kombinujte ga sa opcionim adapterom za moćni zum PZ-E1 za preciznu kontrolu zuma tokom snimanja filmova.

        Trenutno povezivanje putem NFC veze

        EOS 80D

        Trenutno povezivanje putem NFC veze

        Trenutno povežite fotoaparat sa kompatibilnim Android uređajima* samo jednim dodirom zahvaljujući NFC tehnologiji. Jednostavno se povežite putem Wi-Fi ključa sa drugih uređaja. * Kada se koristi sa kompatibilnim Android uređajima

        Canon Connect Station

        EOS 80D

        Canon Connect Station

        Samo prislonite EOS 80D uz Connect Station i putem NFC veze na jednostavan način skladištite fotografije i filmove i delite ih sa drugima na HD televizoru ili društvenim mrežama iz albuma na mreži.

        EOS Utility softver

        EOS 80D

        EOS Utility softver

        Povežite se sa fotoaparatom bilo gde sa PC ili Mac računara i uživajte u jednostavnom prenosu slika i daljinskom upravljanju pomoću priloženog EOS Utility softvera.

        Aplikacija Canon Photo Companion

        Aplikacija Canon Photo Companion

        Vrhunski partner za pričanje vizuelnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenom, ekspertskom znanju i sadržaju kada vam je najpotrebniji – da biste zaista oživeli priče.

        Otkrijte više

        Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion sa portala iTunes
        Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion za Android

        Specifikacije

        f1_8-2_8

        Pravite fotografije odličnog kvaliteta sa mnoštvo finih detalja.

        Ikona CMOS senzora od 1

        Snažna DIGIC obrada za brz rad i preciznu reprodukciju boja.

        DIGIC 7

        Zabeležite svu akciju uz maksimalnu brzinu snimanja od 7 kadrova u sekundi

        Full HD 60p

        Fokusirajte subjekte i pratite ih gde god da se nalaze u kadru

        vari-angle_KF

        Snimajte iz visokih i niskih uglova.

        EOS_movie_KF

        Snimajte video zapise u rezoluciji do 1080p pri brzini do 60 kadrova u sekundi.

        Dual Pixel AF

        Uživajte u glatkom i uzastopnom fokusiranju prilikom snimanja video zapisa i fotografija u režimu prikaza uživo.

        Wi-Fi NFC

        Lako povezivanje i deljenje

        inteligent viewfinder

        Informacije o snimanju i fokusu prikazuju se preko subjekta dok snimate

        Nagrade

        EISA Awards 2016

        Preporučeno za vas