EOS 80D

Impresivne brzine, sa instinktivnim komandama i inovativnim tehnologijama, ovaj svestrani DSLR fotoaparat sa Wi-Fi funkcijom idealan je za istraživanje novih oblasti fotografije i postizanje zadivljujućih rezultata koje vaša kreativnost zaslužuje.

Prednosti

 • Fotoaparat sa brzim odzivom koji vam pomaže da ispratite akciju
 • Zadivljujući kvalitet fotografija i video zapisa u najrazličitijim uslovima
 • Sve što vam je potrebno da biste razvili veštinu fotografisanja
 • Savršeno za kreativno snimanje video zapisa
 • Jednostavno se povežite, snimajte i delite fotografije i video zapise

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS 80D

Oslobodite svoj kreativni potencijal


Brze, instinktivne komande i inovativne tehnologije pomažu vam da jednostavno napredujete u svakoj oblasti fotografije i video zapisa. Beležite akciju u deliću sekunde uz uzastopno snimanje brzinom od 7 kadrova u sekundi i brzi sistem automatskog fokusiranja u 45 krstastih tačaka koji pruža veliku preciznost u različitim uslovima osvetljenja uz širok asortiman objektiva.

Kvalitet od kojeg zastaje dah


Snimajte ambijentalne, živopisne i detaljne slike u bilo kojoj situaciji zahvaljujući APS-C CMOS senzoru od 24,2 megapiksela i RGB+IR senzoru za merenje od 7.560 piksela koji daju precizne ekspozicije. Veliki opseg ISO osetljivosti od ISO100-16.000 i detekcija treperenja daju sjajne rezultate pri slabom osvetljenju i konzistentnu ekspoziciju pod treperećim veštačkim osvetljenjem.
Zadržite kontrolu i razvijte veštinu fotografisanja
Inteligentno tražilo sa pokrivanjem od 100% omogućava vam da vidite sve na snimku dok kadrirate i odmah prikazuje postavke za snimanje. Istražujte kreativne uglove za snimanje i uživajte u intuitivnim komandama uz veliki LCD ekran osetljiv na dodir veličine 7,7 cm sa promenljivim uglom, koji takođe možete da koristite da kadrirate i snimate akciju sa režimom prikaza uživo pri brzini od 5 kadrova u sekundi uz uzastopno automatsko fokusiranje.

Usavršite snimanje filmova


Snimajte Full HD 60p video zapise uz opciju kreiranja besprekornih akcionih sekvenci ili efekte usporenog snimanja u MP4 formatu uz izabranu brzinu u kadrovima. Dual Pixel CMOS AF obezbeđuje moćan sistem automatskog fokusiranja za praćenje pokretnih subjekata, a video zapis toka vremena, HDR režim i kreativni filteri omogućavaju vam da kreirate specijalne efekte u fotoaparatu.

Jednostavno deljenje, daljinsko snimanje


Tehnologije NFC* i Wi-Fi* olakšavaju povezivanje i upravljanje fotoaparatom, kao i daljinsko snimanje filmova i fotografija pomoću aplikacije Camera Connect na kompatibilnim pametnim telefonima i tabletima. Ili možete koristiti softver EOS Utility na Mac ili PC računaru da biste snimali iz daljine. Takođe možete koristiti Wi-FI i NFC za prenošenje na Canon Connect Station ili štampanje fotografija na kompatibilnim štampačima.

* Kada se koristi sa kompatibilnim uređajima

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS 80D, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Ostvarite svoj kreativni potencijal

Snažan, svestran i brz fotoaparat koji vam omogućava da istražujete svoju kreativnost. EOS 80D predstavlja izvanredan izbor za sport, portrete, pejzaže, uličnu fotografiju, putovanja i situacije sa slabim osvetljenjem, kao i za ozbiljne filmske projekte, zahvaljujući inovativnim tehnologijama koje vam pomažu da postignete zadivljujuće rezultate u svakoj situaciji.

0%
  Whats in the box

  Brz fotoaparat za praćenje akcije

   

  EOS 80D

  Istražite nove oblasti fotografije

  Instinktivno reagujte na trenutak i jednostavno zabeležite brze sportove ili divlje životinje u akciji zahvaljujući sistemu automatskog fokusiranja visokih performansi, uzastopnom snimanju od najviše 7 kadrova u sekundi i prilagodljivim komandama.

  EOS 80D

  AF sistem sa 45 krstastih tačaka

  Beležite sportsku akciju u deliću sekunde uz slike izuzetne oštrine čak i pod svetlošću reflektora zahvaljujući veoma brzom i preciznom sistemu automatskog fokusiranja koji funkcioniše u teškim uslovima osvetljenja do -3 EV.  AF sistem sa 45 krstastih tačaka daje vam slobodu da izaberete AF tačku ili oblast koji odgovaraju vašoj kompoziciji i nudi veću preciznost i kontrolu nad širim oblastima fokusiranja za zadivljujuće rezultate bez obzira na to gde se nalazi subjekat unutar kadra.

  Uzastopno snimanje brzinom od 7 kadrova u sekundi

  Dajte sebi najbolju šansu da zabeležite taj teško uhvatljivi trenutak zahvaljujući uzastopnom snimanju brzinom od najviše 7 kadrova u sekundi pri punoj rezoluciji. Idealno za snimanje spontanih sportova i divljih životinja.

  0%
   EOS 80D

   27 f/8 kompatibilnih AF tačaka

   Nastavite da snimate oštre slike pomoću sistema za automatsko fokusiranje kada koristite različite kombinacije objektiva i ekstendera zahvaljujući 27 AF tačaka koje podržavaju fokusiranje pri f/8.

   Prilagodljive komande

   Uživajte u kontroli i fleksibilnosti EOS tela srednje klase zahvaljujući prilagodljivim komandama, LCD displeju sa gornje strane i prikazu uživo, koji vam omogućavaju da jednostavno pregledate postavke i brzo prilagodite fotoaparat svojim potrebama.

   EOS 80D

   Zadivljujući kvalitet fotografija i video zapisa u najrazličitijim uslovima

   Zabeležite kvalitet koji vaša kreativnost zaslužuje. U različitim uslovima osvetljenja, EOS 80D pruža zadivljujuće slike koje su prepune detalja, boje i atmosfere - i trenutno spremne za uređivanje i prikazivanje - zahvaljujući APS-C CMOS senzoru od 24,2 megapiksela i DIGIC 6 procesoru.

   EOS 80D

   RGB+IR senzor za merenje od 7.560 piksela

   Uživajte u preciznoj i doslednoj ekspoziciji u različitim situacijama zahvaljujući RGB+IR senzoru za merenje od 7.560 piksela koji detektuje infracvreno i vidljivo svetlo.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Prirodni snimci pri slabom osvetljenju

   Snimajte prirodne ambijentalne slike kada nivo osvetljenja opadne uz veliki opseg ISO osetljivosti od ISO 100 -16.000 (H:25.600), što smanjuje potrebu za korišćenjem blica i daje fleskibilnost za korišćenje većih brzina zatvarača.

   Detektovanje treperenja

   Detektovanje treperenja obezbeđuje doslednu ekspoziciju i boju prilikom neprekidnog rafalnog snimanja pri trepćućem veštačkom osvetljenju.

   0%

    Sve što vam je potrebno da zadržite kontrolu i razvijete svoje fotografske veštine

    Inteligentno tražilo

    Videćete sve, do same ivice kadra, uz postavke snimanja koje se trenutno prikazuju, koristeći inteligentno tražilo uz pribl. 100% pokrivenost kadra. Snimajte diskretnije uz režim tihog uzastopnog snimanja od 3 kadra u sekundi.

    EOS 80D
    EOS 80D

    LCD ekran sa promenljivim uglom i režimom prikaza uživo

    Istražite kreativne uglove snimanja i uživajte u intuitivnim komandama pomoću Clear View LCD II ekrana osetljivog na dodir veličine 7,7 cm i sa promenljivim uglom. Kadrirajte i snimajte akciju iz različitih perspektiva zahvaljujući uzastopnom snimanju u režimu prikaza uživo pomoću Dual Pixel CMOS AF pri brzini od 5 kadrova u sekundi.

    Ugrađen Speedlite odašiljač

    Istražite opcije za kreativno osvetljenje postavljanjem Speedlite bliceva kompanije Canon odvojeno od fotoaparata i njihovim kontrolisanjem pomoću ugrađenog Speedlite odašiljača na modelu EOS 80D.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS sistem

    Istražujte nove kreativne prilike uz sveobuhvatni EOS sistem EF objektiva i dodatne opreme.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Zvuk profesionalnog kvaliteta
    Uživajte u potpunoj kontroli nad nivoom zvuka putem menija fotoaparata i zabeležite zvuk profesionalnog kvaliteta zahvaljujući priključcima za slušalice i mikrofon.

    Izbor formata datoteka
    Snimajte datoteke u formatima MP4 i MOV sa raznim brzinama u kadrovima i kodecima za jednostavnije uređivanje i skladištenje.

    EOS 80D

    Moćna kombinacija za filmove

    Za vrhunsko rešenje za snimanje filmova, kombinujte EOS 80D sa fleksibilnim EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektivom visokih performansi sa nano ultrazvučnim motorom koji daje glatko, tiho fokusiranje za filmove i izuzetno brzi AF za fotografije. Kombinujte ga sa opcionim adapterom za moćni zum PZ-E1 za preciznu kontrolu zuma tokom snimanja filmova.

    Trenutno povezivanje putem NFC veze

    EOS 80D

    Trenutno povezivanje putem NFC veze

    Trenutno povežite fotoaparat sa kompatibilnim Android uređajima* samo jednim dodirom zahvaljujući NFC tehnologiji. Jednostavno se povežite putem Wi-Fi ključa sa drugih uređaja. * Kada se koristi sa kompatibilnim Android uređajima

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Samo prislonite EOS 80D uz Connect Station i putem NFC veze na jednostavan način skladištite fotografije i filmove i delite ih sa drugima na HD televizoru ili društvenim mrežama iz albuma na mreži.

    EOS Utility softver

    EOS 80D

    EOS Utility softver

    Povežite se sa fotoaparatom bilo gde sa PC ili Mac računara i uživajte u jednostavnom prenosu slika i daljinskom upravljanju pomoću priloženog EOS Utility softvera.

    Aplikacija Canon Photo Companion

    Aplikacija Canon Photo Companion

    Vrhunski partner za pričanje vizuelnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenom, ekspertskom znanju i sadržaju kada vam je najpotrebniji – da biste zaista oživeli priče.

    Otkrijte više

    Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion sa portala iTunes
    Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion za Android

    Specifikacije

    f1_8-2_8

    Pravite fotografije odličnog kvaliteta sa mnoštvo finih detalja.

    Ikona CMOS senzora od 1

    Snažna DIGIC obrada za brz rad i preciznu reprodukciju boja.

    DIGIC 7

    Zabeležite svu akciju uz maksimalnu brzinu snimanja od 7 kadrova u sekundi

    Full HD 60p

    Fokusirajte subjekte i pratite ih gde god da se nalaze u kadru

    vari-angle_KF

    Snimajte iz visokih i niskih uglova.

    EOS_movie_KF

    Snimajte video zapise u rezoluciji do 1080p pri brzini do 60 kadrova u sekundi.

    Dual Pixel AF

    Uživajte u glatkom i uzastopnom fokusiranju prilikom snimanja video zapisa i fotografija u režimu prikaza uživo.

    Wi-Fi NFC

    Lako povezivanje i deljenje

    inteligent viewfinder

    Informacije o snimanju i fokusu prikazuju se preko subjekta dok snimate

    Nagrade

    EISA Awards 2016

    Preporučeno za vas