EOS 6D

DSLR fotoaparat od 20,2 megapiksela koji poseduje full-frame senzor i kompaktan dizajn. Idealan je za snimanje portreta i za putovanja, uz preciznu kontrolu nad dubinom polja i veliki izbor širokougaonih EF objektiva.

Prednosti

  • Full-frame senzor od 20,2 megapiksela
  • Čvrsta i lagana konstrukcija
  • Maks. ISO 25.600 (proširivo do ISO 102.400)
  • AF sa 11 tačaka koji reaguje do -3 EV
  • GPS* beleži vašu lokaciju
  • Wi-Fi** prenos datoteka i daljinsko upravljanje
  • Full HD video zapisi

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS 6D

Full-frame CMOS senzor od 20,2 megapiksela


Srce modela EOS 6D predstavljaju full-frame CMOS senzor od 20 megapiksela i snažni DIGIC 5+ procesor slike. Zajedno daju slike koje su prepune detalja i izuzetno jasne. Reprodukcija boja je precizna, a prelazi između nijansi su suptilni i prirodni.

Full-frame prednost


Uživajte u asortimanu širokougaonih EF objektiva i otkrijte nove načine pristupa snimanju pejzaža, enterijera i uličnih scena. Dodatni stepen kontrole nad dubinom polja koji pruža full-frame senzor savršen je za kreiranje portreta koji će ostaviti upečatljiviji utisak.

Napravljen za putovanja


Dovoljno lagan da možete da ga ponesete svuda i dovoljno čvrst da izdrži zahtevne uslove fotografisanja na putovanjima. Jednostavne komande i intuitivna ergonomija čine model EOS 6D brzim i jednostavnim za korišćenje.

Odlične performanse pri slabom osvetljenju


Kada nivo osvetljenja počne da opada, EOS 6D nastavlja da pruža izvanredne rezultate. Opseg ISO osetljivosti ide od ISO 100 do ISO 25.600 (proširivo do L: 50, H1: 51.200, H2: 102.400), a sistem automatskog fokusa sa 11 tačaka reaguje do -3 EV. To je dovoljna osetljivost za rad pod mesečinom.

Jednostavno kadrirajte fotografije


Radite intuitivno zahvaljujući svetlom tražilu na modelu EOS 6D, koje pokriva pun kadar. Clear View II LCD ekran (1.040.000 tačaka) veličine 7,6 cm (3”) pretvara snimanje fotografija i Full HD video zapisa sa prikazom uživo u zadovoljstvo.

Kreativne funkcije prilagođene vama


Očuvajte detalje u istaknutim delovima i u senkama uz režim Veliki dinamički opseg (High Dynamic Range, HDR) na modelu EOS 6D i kreirajte složene slike zahvaljujući funkciji višestruke ekspozicije. Kompenzacija ekspozicije sa ±5 koraka i automatsko breketiranje ekspozicije sa ±3 koraka pružaju fleksibilnost i omogućavaju fino podešavanje ekspozicije.

GPS prati svaki vaš pokret


Ugrađena GPS funkcija precizno određuje vašu lokaciju i geografski označava svaku datoteku slike pomoću tih informacija. Režim GPS evidencije omogućava kreiranje zapisa vaše rute dok se krećete unaokolo, čak i dok je fotoaparat isključen.

Wi-Fi za neprikosnovene mogućnosti povezivanja


Daljinski snimajte iz alternativnih uglova: povežite EOS 6D sa PC/Mac računarom ili pametnim telefonom kako biste upravljali fotoaparatom. Omogućen je bežični prenos slika i njihovo deljenje sa članovima porodice i prijateljima.

Full HD video zapisi


Snimajte Full HD video zapise 1080p rezolucije i iskoristite prednost objektiva sa velikim otvorom blende i potpuno ručnu kontrolu kako biste dobili efekte bioskopskog kvaliteta.

* Upotreba GPS funkcije može da bude ograničena u nekim zemljama ili regionima. Upotreba GPS funkcije trebalo bi da bude u skladu sa zakonima i propisima zemlje ili oblasti u kojoj se koristi, što obuhvata sva ograničenja u vezi sa upotrebom elektronske opreme.
** Wi-Fi podrška zavisi od uređaja i regiona

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS 6D, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

20_2_MP_CMOS

CMOS senzor od 20,2 megapiksela

Large sensor for maximum control over depth of field

Veliki senzor za maksimalnu kontrolu nad dubinom polja

Great low light shots

Odlični snimci pri slabom osvetljenju

4_5fps

Uzastopno snimanje

11_point_AF

Izbor AF tačaka za kreativno kadriranje

Powerful DIGIC processing

Snažni DIGIC procesor

97_viewfinder

Veliki jasan prikaz scene

3_2_Clearview_LCD

Veliki svetli ekran za jasan prikaz

High Dynamic Range mode

Režim Veliki dinamički opseg (High Dynamic Range)

Creativly combine images

Kombinujte više slika u jednu

Stunning 1080p movies

Zapanjujući 1080p video zapisi

GPS

Označite slike sa podacima o lokaciji

Wifi

Delite slike i kontrolišite fotoaparat preko Wifi veze

Edit and process  RAW images in camera

Uređivanje i obrada RAW slika u fotoaparatu

Widest selection of Lenses

Najširi izbor objektiva

Aplikacija EOS Remote za iOS/Android

Daljinski kontrolišite ili prikazujte slike na modelu EOS 6D bežičnim putem pomoću nove aplikacije EOS Remote kompanije Canon koja je dostupna za pametne telefone ili tablete sa sistemom iOS ili Android

EOS Remote