Canon Media Storage M80

Media Storage M80

M80 je prenosni uređaj za skladištenje od 80 GB za zahtevne EOS fotografe. Poseduje LCD ekran od 3,7" u visokoj rezoluciji i pruža vrhunsko pregledanje fotografija i bezbedno skladištenje u izdržljivom kućištu.

Prednosti

  • HDD kapaciteta 80 GB
  • Kvalitetan LCD ekran od 3,7"
  • Izdržljivo kućište od legure magnezijuma
  • Slotovi za CF i SD kartice sa pravljenjem rezervnih kopija pritiskom na jedno dugme
  • Automatsko proveravanje podataka tokom prenosa
  • Funkcija projekcije slajdova
  • Kompatibilnost sa popularnim multimedijalnim formatima
  • Pregled EXIF podataka
  • Torbica za nošenje i postolje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Media Storage M80

80 GB HDD velikog kapaciteta


Pomoću internog hard diska od 80 GB velikog kapaciteta, M80 pruža prostor za skladištenje hiljada kvalitetnih fotografija na jednom uređaju koji je lak za nošenje.

Kvalitetan LCD ekran od 3,7" sa širokim uglom pregledanja


LCD ekran od 3,7" pruža izuzetnu reprodukciju boja, VGA rezoluciju i ultraširoki ugao pregledanja od 160° za detaljan prikaz fotografija.

Kućište od legure magnezijuma


M80 je izrađen od snažne, lagane legure magnezijuma, pa predstavlja uređaj koji je dovoljno izdržljiv da vas svuda prati. Torbica za nošenje pruža dodatnu zaštitu, a dodavanje postolja omogućava da uvećate potencijal pregledanja multimedijalnog sadržaja koji ima M80.

Slotovi za CF i SD kartice sa mogućnošću jednostavnog pravljenja rezervnih kopija


Bez obzira na to da li fotografije pohranjujete na SD ili CompactFlash karticama, obezbeđeni su integrisani slotovi za praktičan prenos podataka. Jednostavno umetnite memorijsku karticu i, jednim dodirom dugmeta, informacije se prenose na hard disk modela M80 brzinom većom od 4 MB/s - a funkcija "Data Verification" proverava da li su slike kopirane bez grešaka.

Zaštita slika lozinkom radi bezbednosti


Neka vaše privatne slike ostanu privatne. Zaštita lozinkom obezbeđuje da samo odabrana publika vidi fotografije.

Funkcija projekcije slajdova sa muzikom u pozadini


Bez napora pregledajte veliki broj datoteka pomoću funkcije "Slideshow" koja je ugrađena u M80. Opcija dodavanja muzike dozvoljava da svuda kreirate moćne prezentacije.

Podrška za mnoge formate


Mnogo više od pregledača slika, M80 pruža podršku za skoro svaki popularni audio-vizuelni format datoteka, kao što su JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 i 4, MP3 i WAV. M80 takođe dozvoljava pohranjivanje slika u D-SLR RAW formatu kompanije Canon, što ga čini idealnim rešenjem za fotografe koji imaju potrebu za skladištenjem i pregledanjem slika na lokaciji.

Pregled detaljnih EXIF podataka


Dodirom dugmeta pregledajte sveobuhvatne EXIF detalje - kao što su datum i vreme fotografisanja i postavke na fotoaparatu - za svaku fotografiju.

Audio/Video izlaz i PictBridge veza


Konektori za Audio/Video izlaz olakšavaju predstavljanje vašeg rada; jedna jednostavna veza i spremni ste da prenesete slike i zvukove širokoj publici. Možete odabrati i da štampate na štampaču koji je kompatibilan sa PictBridge tehnologijom preko jedne kablovske veze. Bez računara, bez gužve - samo brze kopije vaših slika, kad god vam trebaju.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Media Storage M80, njegovim karakteristikama i mogućnostima.