Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Istražite kreativnu stranu osvetljavanja uz Canon Speedlite 270EX II - kompaktni blic koji je podjednako jednostavan za upotrebu dok se koristi kao spoljni blic i kada je priključen na fotoaparat.

Prednosti

  • Lagan i kompaktan
  • Vodeći broj 27 (m, ISO100)
  • Glava sa funkcijom odbijanja
  • Funkcija bežičnog pomoćnog blica za korišćenje u režimu spoljnog blica
  • Upravljajte okidačem na EOS fotoaparatu pomoću dugmeta za daljinsko okidanje
  • Promenljiv ugao pokrivanja
  • Brzo i tiho obnavljanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Speedlite 270EX II

Lagan i kompaktan


Canon Speedlite 270EX II je težak samo 155 g (bez baterija), a njegov kompaktni dizajn omogućava smeštanje čak i u najmanje torbe za dodatnu opremu.

Velika snaga


Uprkos maloj veličini, Speedlite 270EX II je veoma snažan, uz vodeći broj 27 (m, ISO100) koji omogućava fotografisanje sa blicem sa velike udaljenosti. E-TTL II merenje sa kompatibilnim fotoaparatima daje preciznu ekspoziciju blica u svim situacijama, čak i prilikom odbijanja svetla od zida ili plafona.

Glava sa funkcijom odbijanja


Glava sa funkcijom odbijanja omogućava odbijanje svetla koje daje Speedlite 270EX II od plafona, za meko osvetljenje bez senki.

Spoljni blic koji je jednostavan za korišćenje


Speedlite 270EX II može daljinski da se aktivira pomoću kompatibilnog fotoaparata ili drugog Speedlite blica i podjednako je jednostavan za korišćenje u režimu spoljnog blica i dok je priključen na fotoaparat, što omogućava stvaranje bezbroj mogućnosti za kreativno osvetljenje.

Daljinsko okidanje


Brzo i jednostavno eksperimentišite sa različitim položajima za osvetljavanje pomoću dugmeta za daljinsko okidanje koje omogućava daljinsko upravljanje okidačem fotoaparata sa udaljenosti do 5 m, dok vi prilagođavate osvetljenje.

Glava za zumiranje


Uklopite opseg pokrivanja svetla koje daje Speedlite 270EX II sa uglom gledanja objektiva, tako što ćete glavu za zumiranje podesiti na postavku 28 mm ili 50 mm.

Brzo i tiho obnavljanje


Speedlite 270EX II se napaja pomoću dve AA/LR6 baterije, što omogućava tiho obnavljanje nakon potpunog pražnjenja za 3,9 sekundi.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Speedlite 270EX II, njegovim karakteristikama i mogućnostima.