Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

Uz tehnologiju bežičnog pomoćnog blica, glavu sa položajem za odbijanje/nagibom i stalni LED izvor svetla za snimanje video zapisa, Canon Speedlite 320EX otvara nove kreativne mogućnosti za EOS fotografe.

Prednosti

  • Vodeći broj 32 (m, ISO100)
  • Kompaktan i lak
  • Glava blica sa položajem za odbijanje, nagibom i postavkama zuma od 24 mm i 50 mm
  • Ugrađeno LED video svetlo
  • Funkcija bežičnog pomoćnog blica za korišćenje u režimu spoljnog TTL blica
  • Dugme za daljinsko okidanje
  • Brzo i tiho obnavljanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Speedlite 320EX

Velika snaga, kompaktan dizajn


Pored toga što je lagan i prenosiv, Speedlite 320EX poseduje vodeći broj 32 (m, ISO 100), što obezbeđuje dovoljno snage za osvetljavanje velikih oblasti i udaljenih subjekata.

Glava blica sa položajem za odbijanje, nagibom i zumom


Glavu blica Speedlite 320EX moguće je podići za 90 stepeni i rotirati nalevo i nadesno, što omogućava odbijanje blica od zidova i plafona, za umekšan izgled fotografija bez senki. Ugao osvetljavanja moguće je zumirati radi uklapanja sa uglom gledanja objektiva od 24 ili 50 mm.

Ugrađeno LED video svetlo


Zahvaljujući ugrađenom stalnom LED izvoru svetla, Speedlite 320EX je podjednako koristan za snimanje video zapisa pri slabom osvetljenju i za fotografisanje.

Spoljni blic koji je jednostavan za korišćenje


Funkcija bežičnog pomoćnog blica kompanije Canon omogućava podjednako jednostavno korišćenje modela Speedlite 320EX u režimu spoljnog blica i dok je priključen na fotoaparat, što omogućava stvaranje bezbroj mogućnosti za kreativno osvetljenje.

Daljinsko okidanje


Brzo i jednostavno eksperimentišite sa različitim položajima za osvetljavanje pomoću dugmeta za daljinsko okidanje koje omogućava daljinsko upravljanje okidačem fotoaparata sa udaljenosti do 5 m, dok vi prilagođavate osvetljenje.

Brz i tih rad


Speedlite 320EX se napaja pomoću četiri AA/LR6 baterije, što omogućava tiho obnavljanje nakon potpunog pražnjenja za samo 2,3 sekunde.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Speedlite 320EX, njegovim karakteristikama i mogućnostima.