Canon Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT je napravljen za snimanje sa velikom brzinom smenjivanja kadrova i omogućava rad u najzahtevnijim situacijama. Bez obzira na to da li ga koristite odvojeno od fotoaparata ili povezanog na priključak za spoljni blic, njegova svestranost omogućava vam da preuzmete kompletnu kontrolu nad osvetljenjem.

Prednosti

 • Snimajte brže i duže
 • Pouzdane performanse kada se koristi na fotoaparatu i odvojeno od njega
 • Kreativno spoljno osvetljenje iz bilo kojeg pravca putem bežične radio kontrole
 • Odlične performanse uz vodeći broj 60 (m, ISO 100)
 • Lak je za korišćenje, uz intuitivne komande i informativni displej

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Speedlite 600EX II-RT

Snimajte brže i duže


Speedlite 600EX II-RT pruža beskompromisne performanse, što ga čini savršenim dodatkom za EOS-1D X Mark II. Koristite uzastopno blic do 50% više u poređenju sa modelom Speedlite 600EX-RT, i dodajte bateriju CP-E4N za još duže uzastopno snimanje sa blicem.

Pouzdane performanse kada se koristi na fotoaparatu i odvojeno od njega


Poboljšani algoritam za kontrolu blica doprinosi sprečavanju pregrevanja, a Quick Flash omogućava aktiviranje blica Speedlite 600EX II-RT čak i kada se nije u potpunosti napunio kako ne biste propustili jedinstveni trenutak. Glava blica za zum i odbijanje garantuje uklapanje pokrivanja blica sa objektivom koji se koristi i omogućava odbijanje svetla od zidova i plafona radi postizanja prirodnijeg rezultata. Speedlite 600EX II-RT ima isti nivo otpornosti na vremenske uslove kao EOS-1D X Mark II, pa možete da nastavite da snimate čak i kada uslovi postanu nepovoljni.

Isporučuje se sa adapterom za odbijanje koji pruža mekše osvetljenje za snimanje portreta, dok filteri u boji koji se lako montiraju doprinose postizanju balansa između svetla blica i ambijentalnog svetla.

Kreativno spoljno osvetljenje iz bilo kojeg pravca


Simulirajte svetlo iz bilo kojeg pravca tako što ćete Speedlite 600EX II-RT postaviti odvojeno od fotoaparata. Okidajte ga sa udaljenosti do 30 m pomoću ugrađene radio veze ili optičke kontrole i opcionog bežičnog okidača Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Možete da koristite više bliceva Speedlite 600EX II-RT zajedno (pojedinačno ili u grupama), a možete i da ih kombinujete sa drugim blicevima kompanije Canon, kao što je Speedlite 430EX III-RT.

Odlične performanse uz vodeći broj 60 (m, ISO 100)


Speedlite 600EX II-RT je veoma snažan, pa vas nikada neće izneveriti. Idealan je za osvetljavanje velikih prostora i za odbijanje svetla od zidova i plafona radi postizanja prirodnijeg rezultata. Isporučuje se sa adapterom za odbijanje, koji dodatno umekšava svetlo blica. Ovaj blic se tiho obnavlja za samo 3,3 s, a opciona baterija CP-E4N dodatno skraćuje to vreme.

Lak je za korišćenje, uz intuitivne komande i informativni displej


Prilagodljivi kontrolni točkić omogućava brzo podešavanje kada radite pod pritiskom, dok veliki displej sa osvetljenjem prikazuje relevantne informacije za snimanje na jednom mestu. Status napunjenosti svih bežičnih bliceva u grupi prikazuje se na displeju glavne jedinice Speedlite 600EX II-RT.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Speedlite 600EX II-RT, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

 • Speedlite 600EX II-RT
 • Adapter za odbijanje SBA-E3
 • Filter u boji SCF-E3OR1
 • Filter u boji SCF-E3OR2
 • Mini postolje
 • Mekana futrola

Reviews

Click below to leave your review for the Speedlite 600EX II-RT