Canon Speedlite 90EX

Speedlite 90EX

Kompaktan blic visokih performansi koji pruža izvanredno osvetljenje za svakodnevne snimke poput portreta i scena u zatvorenom, a omogućava i kreiranje kreativnih efekata osvetljenja. Idealan dodatak za model EOS M.

Prednosti

  • Tanak dizajn koji omogućava nošenje u džepu
  • Snimajte izvanredno osvetljene portrete i scene u zatvorenom
  • Velika snaga u kompaktnom kućištu
  • Istražite kreativne efekte osvetljenja
  • Brzo, diskretno i potpuno automatsko snimanje sa blicem
  • Napaja se pomoću široko dostupnih AAA baterija

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Speedlite 90EX

Tanak dizajn koji omogućava nošenje u džepu - idealan je za model EOS M


Kompaktni blic koji predstavlja pravi izbor za korisnike modela EOS M, Canon Speedlite 90EX teži samo 50 g (bez baterija), a njegov dizajn koji štedi prostor omogućava smeštanje čak i u najmanje torbe za opremu.

Snimajte izvanredno osvetljene portrete i scene u zatvorenom


Idealan za snimanje sa ultraširokougaonim objektivima, Speedlite 90EX pruža precizno odmereno osvetljenje za odlične portrete, kao i za izvanredne snimke u zatvorenom i grupne snimke.

Velika snaga u kompaktnom kućištu


Uprkos malim dimenzijama, Speedlite 90EX poseduje veliku snagu, a zahvaljujući maksimalnom vodećem broju 9 (m, ISO 100) idealan je za osvetljavanje tamnih i noćnih scena poput zabave ili večernjeg roštilja. Savršen je i za dodatno osvetljavanje blicem prilikom snimanja subjekata na otvorenom dok se sunce nalazi iza vas.

Istražite kreativne efekte osvetljenja


Speedlite 90EX otvara bezbroj mogućnosti za kreativno osvetljavanje zahvaljujući ugrađenoj funkciji bežičnog glavnog blica. Kao glavni blic on omogućava bežično aktiviranje (sa najviše 7 metara, u zatvorenom) do tri grupe drugih bliceva koji imaju ugrađenu funkciju pomoćnog blica (na primer, Speedlite 270EX II).

Brzo, diskretno i potpuno automatsko snimanje sa blicem


Kada želite brzo i diskretno da koristite uzastopno snimanje, Speedlite 90EX je uvek spreman za akciju. Obnavljanje je tiho i brzo - vreme pripreme za sledeći snimak je samo 5,5 sekundi. Takođe je kompatibilan sa sistemima za automatsko merenje za blic koje poseduju model EOS M i drugi EOS DSLR fotoaparati, što garantuje potpuno automatsku, preciznu ekspoziciju blica u svim situacijama.

Napaja se pomoću široko dostupnih AAA baterija


Kako bi se veličina i težina blica svela na minimum i radi postizanja maksimalne praktičnosti, Speedlite 90EX se napaja pomoću dve široko dostupne AAA/LR03 baterije (Ni-MH ili litijumske).

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Speedlite 90EX, njegovim karakteristikama i mogućnostima.