Canon EOS C100

EOS C100

Korisniku prilagođena, pristupačna kamera za video produkciju C100 nudi jedinstvenu kombinaciju profesionalne HD slike, kompaktnog dizajna i raznovrsnog izbora objektiva, kao i idealnu konfiguraciju za upotrebu od strane jedne osobe.

Prednosti

 • Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD
 • Visoka osetljivost, nizak nivo šuma
 • AVCHD (24 Mb/s) snimanje na SD kartice
 • Automatske funkcije snimanja
 • Dual pixel CMOS AF za precizno i pouzdano fokusiranje*
 • Izmenjivi EF objektivi
 • Canon Log Gamma
 • Kompaktna, modularna i lagana
 • Profesionalni zvuk
 • Neprimetna integracija u radni proces
 • CPS video podrška

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS C100

Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD


Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela, koji je kompanija Canon namenski osmislila i proizvela za snimanje video zapisa, pruža 3-kanalnu RGB obradu za Full HD snimanje. Daje vrhunske slike visoke rezolucije, uz visoku osetljivost, nizak nivo šuma, smanjene efekte izobličenja prilikom snimanja brzih pokreta i prelepu malu dubinu polja.

Visoka osetljivost, nizak nivo šuma


Slike poboljšane osetljivosti sa niskim nivoom šuma moguće je snimati do vrednosti ISO 80.000, što omogućava korišćenje u skoro svim uslovima.

MPEG-4 AVCHD od 24 Mb/s na SD kartice


Snimajte MPEG-4 AVCHD/H.264 datoteke od 24 Mb/s (4:2:0) na dve SD/SDHC/SDXC memorijske kartice - uz opcije automatske promene kartice i istovremenog snimanja. Izlazi obuhvataju HDMI sa funkcijom zaključavanja, AV i USB.

Canon Log Gamma


Ugrađena funkcija Canon Log Gamma daje neutralan kvalitet slike uz 12 koraka za širinu (dinamički opseg 800%) pri osnovnoj ISO postavci od 850. Opcija širokog dinamičkog opsega daje materijal sa podjednako velikom širinom, ali ne zahteva korišćenje koraka.

Izmenjivi EF objektivi


Proširite opseg kreativnih opcija pomoću ogromnog asortimana izmenjivih objektiva. EF sistem za montažu je kompatibilan sa 4K EF Cinema objektivima kompanije Canon, kao i sa preko 60 EF objektiva, što obuhvata makro i "riblje oko". 3 ugrađena ručna ND filtera povećavaju fleksibilnost snimanja.

Kompaktna, modularna i lagana


Ultrakompaktna i lagana, kamera EOS C100 je idealna za upotrebu na ograničenom prostoru. Osnovna konfiguracija za snimanje ima težinu od samo 1.020 g (bez objektiva), a odvojivi rukohvat, drška i kontrolna tabla sa mogućnošću podešavanja nagiba obezbeđuju maksimalnu lakoću rukovanja. Robustno kućište otporno na prskanje sadrži komponente od legure magnezijuma, koja daju čvrstinu i izdržljivost.

Automatizovano snimanje


Da bi se olakšalo rukovanje od strane jedne osobe, tu su automatizovane funkcije u koje spadaju One-Shot Auto Focus, Push Auto Iris i Auto White Balance. Po potrebi je dostupna potpuno ručna kontrola sa snažnom funkcijom Focus Assist koja pomaže pri ručnom fokusiranju i daje oštre, detaljne slike.

Profesionalni zvuk


Profesionalne opcije snimanja zvuka obuhvataju LPCM i Dolby AC3. Na gornjoj drški se nalaze dva XLR ulaza i stereo mikrofon.

Neprimetna integracija u radni proces


Široka NLE podrška omogućava jednostavnu integraciju u postojeće radne procese za postprodukciju.

Podrška za CPS


EOS C100 ispunjava uslove za besplatnu podršku odeljenja Canon Professional Services (CPS), uz ekskluzivan pristup opsegu prednosti: CPS podrška na velikim događajima, prioritetna usluga popravke (u skladu sa dostupnošću) i lokalna CPS podrška za određene evropske zemlje.

Dual Pixel CMOS AF putem servisnog ažuriranja


EOS C100 možete da ažurirate i da joj dodate jedinstveni Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon koji pruža neverovatnu lakoću korišćenja i kreativnu kontrolu nad fokusiranjem. Lako možete uzastopno da pratite subjekte u sredini kadra, uz održavanje oštrog fokusa na njima. Funkcija zaključavanja automatskog fokusa pruža dodatnu kontrolu. Fokusiranje za jedan snimak, sa povećanom preciznošću i brzinom, podjednako olakšava fokusiranje subjekata koji nisu na sredini kadra.


*Zahteva servisno ažuriranje uz nadoknadu koje je moguće obaviti u servisnom centru kompanije Canon.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS C100, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.

Važno ažuriranje