Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Napravite brze otiske, kopije i skenirane dokumente pomoću ovog kompaktnog crno-belog laserskog štampača, kad god to želite, direktno sa svog stonog računara. Jednostavan za korišćenje i štedi energiju, što ga čini idealnim za kućnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama.

Prednosti

  • Stoni crno-beli laserski 3-u-1 uređaj: štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Moderan, privlačan dizajn
  • Vertikalni ekran, lak za korišćenje
  • 18 stranica u minuti, vreme do prvog otiska 7,8 sekundi
  • Štednja energije

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF3010

Ultrakompaktan, moderan dizajn


Ovaj inteligentni višenamenski laserski 3-u-1 uređaj MF3010 odlikuje elegantan i moderan, kompletno crni dizajn. Crno-beli izuzetno kvalitetan štampač, skener i mašina za kopiranje u jednom uređaju koji štedi prostor. Bez i efikasan za rad, ovaj privlačan kompaktni uređaj, lako se postavlja na svaku radnu površinu. Savršen je za korisnike u maloj ili kućnoj kancelariji kojima treba nešto više od samog štampača, a koji ujedno žele da uštede vreme i novac.

Jednostavno korišćenje


Uređajem MF3010 možete komforno da upravljate iz svoje stolice zahvaljujući jednostavnom, vertikalnom ekranu. Na taj način štedite vreme i novac jer imate pristup svim funkcijama koje su vam potrebne, a da ne morate da stojite iznad mašine.

Kvalitet i brzina


Možete da budete sigurni da ćete dobiti lasersku štampu profesionalnog kvaliteta sa poboljšanom rezolucijom štampanja do 1200 x 600 tpi. Ona omogućava bolju vidljivost detalja i obezbeđuje oštar prikaz teksta i finu grafiku. Dokumente nećete morati dugo da čekate kod brzine štampanja u crno-beloj tehnici od 18 stranica/kopija u minuti. Canonova tehnologija za brzo štampanje prvog otiska znači brzo vreme do prvog otiska od 7,8 sekundi.

Raznovrsno skeniranje i kopiranje u boji


Povećajte svoju efikasnost sa skenerom u boji visokog kvaliteta. Olakšava skeniranje i kopiranje vaših dokumenata – trenutno poboljšavajući vašu produktivnost. Nema nepotrebnog gubljenja vremena uz vreme do prvog otiska manje od 12 sekundi. Pomoću softvera MF Toolbox možete skenirati direktno u e-poštu ili u PDF datoteke koje se mogu pretraživati, što vam omogućava da naknadno brzo pronalazite svoje dokumente i fotografije.

Ušteda energije i smanjenje troškova


Potpuno ekonomičan uređaj MF3010 uvodi inovativnu energetsku efikasnost, bez kompromisa kada se radi o performansama – omogućavajući vam da uštedite novac, kao i da smanjite emisiju ugljen-dioksida. Ovaj višenamenski uređaj je usklađen sa Energy Star programom zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) od samo 0,6 kWh. U režimu mirovanja ima potrošnju energije od samo 1,4 W.

Višenamenski All-in-One kartridž


Za rad bez održavanja i neprekidno štampanje visokog kvaliteta, svi bitni delovi smešteni su u kućištu jednog kompaktnog kartridža. Ovaj višenamenski kartridž, koji sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje, zamenjuje se jednostavno se i bez prljanja u sekundi. Upotrebite originalni laserski kartridž kompanije Canon i vaš višenamenski uređaj će biti kao nov.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF3010, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

USB connection

USB veza

Sledeći koraci

Gde kupiti

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Saznajte više

Easy Service Plan