Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Napravite brze otiske, kopije i skenirane dokumente pomoću ovog kompaktnog crno-belog laserskog štampača, kad god to želite, direktno sa svog stonog računara. Jednostavan za korišćenje i štedi energiju, što ga čini idealnim za kućnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama.

Prednosti

  • Stoni crno-beli laserski 3-u-1 uređaj: štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Moderan, privlačan dizajn
  • Vertikalni ekran, lak za korišćenje
  • 18 stranica u minuti, vreme do prvog otiska 7,8 sekundi
  • Štednja energije

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF3010

Ultrakompaktan, moderan dizajn


Ovaj inteligentni višenamenski laserski 3-u-1 uređaj MF3010 odlikuje elegantan i moderan, kompletno crni dizajn. Crno-beli izuzetno kvalitetan štampač, skener i mašina za kopiranje u jednom uređaju koji štedi prostor. Bez i efikasan za rad, ovaj privlačan kompaktni uređaj, lako se postavlja na svaku radnu površinu. Savršen je za korisnike u maloj ili kućnoj kancelariji kojima treba nešto više od samog štampača, a koji ujedno žele da uštede vreme i novac.

Jednostavno korišćenje


Uređajem MF3010 možete komforno da upravljate iz svoje stolice zahvaljujući jednostavnom, vertikalnom ekranu. Na taj način štedite vreme i novac jer imate pristup svim funkcijama koje su vam potrebne, a da ne morate da stojite iznad mašine.

Kvalitet i brzina


Možete da budete sigurni da ćete dobiti lasersku štampu profesionalnog kvaliteta sa poboljšanom rezolucijom štampanja do 1200 x 600 tpi. Ona omogućava bolju vidljivost detalja i obezbeđuje oštar prikaz teksta i finu grafiku. Dokumente nećete morati dugo da čekate kod brzine štampanja u crno-beloj tehnici od 18 stranica/kopija u minuti. Canonova tehnologija za brzo štampanje prvog otiska znači brzo vreme do prvog otiska od 7,8 sekundi.

Raznovrsno skeniranje i kopiranje u boji


Povećajte svoju efikasnost sa skenerom u boji visokog kvaliteta. Olakšava skeniranje i kopiranje vaših dokumenata - trenutno poboljšavajući vašu produktivnost. Nema nepotrebnog gubljenja vremena uz vreme do prvog otiska manje od 12 sekundi. Pomoću softvera MF Toolbox možete skenirati direktno u e-poštu ili u PDF datoteke koje se mogu pretraživati, što vam omogućava da naknadno brzo pronalazite svoje dokumente i fotografije.

Ušteda energije i smanjenje troškova


Potpuno ekonomičan uređaj MF3010 uvodi inovativnu energetsku efikasnost, bez kompromisa kada se radi o performansama - omogućavajući vam da uštedite novac, kao i da smanjite emisiju ugljen-dioksida. Ovaj višenamenski uređaj je usklađen sa Energy Star programom zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) od samo 0,6 kWh. U režimu mirovanja ima potrošnju energije od samo 1,4 W.

Višenamenski All-in-One kartridž


Za rad bez održavanja i neprekidno štampanje visokog kvaliteta, svi bitni delovi smešteni su u kućištu jednog kompaktnog kartridža. Ovaj višenamenski kartridž, koji sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje, zamenjuje se jednostavno se i bez prljanja u sekundi. Upotrebite originalni laserski kartridž kompanije Canon i vaš višenamenski uređaj će biti kao nov.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF3010, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

USB connection

USB veza

Brošura

Sledeći koraci

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan