Canon Connect Station CS100

Jednostavan način za čuvanje, prikazivanje i deljenje fotografija i video zapisa na jednom mestu

Otkrijte jednostavni način za čuvanje, uživanje i deljenje fotografija i video zapisa kod kuće. Prebacite najnovije avanture tako što ćete samo prisloniti NFC fotoaparat ili lako otpremajte i preuzimajte slike sa pametnog uređaja pomoću aplikacije Connect Station. Zatim uživajte u njima na HD televizoru ili ih delite sa porodicom i prijateljima na mreži.

0%

  Povežite se sa kompanijom Canon

  UVOZ

  Import

  Lako uvozite sve slike sa više uređaja

  Jednostavno možete da uvozite slike sa više uređaja zahvaljujući NFC i Wi-Fi vezi, Connect Station aplikaciji za pametne uređaje, USB povezivanju i ležištima za memorijske kartice na uređaju Connect Station. HDMI izlaz vam omogućava da uživate u Full HD slici na televizoru. .

  ČUVANJE

  Store

  Uživajte u fotografijama i video zapisima sa različitih uređaja na jednom mestu

  Čuvajte fotografije i video zapise sa fotoaparata i računara, kao i sa pametnog telefona i drugih uređaja na hard disku uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB.

  DELJENJE

  Delite slike na društvenim mrežama, u informatičkom oblaku ili sa drugim uređajem Connect Station

  Uživajte u pregledanju Full HD slika, a zatim ih brzo i lako delite na društvenim mrežama, u informatičkom oblaku ili sa drugim uređajem Connect Station.

  Share

  Lako prebacivanje slika

  Brzo uvozite slike sa NFC fotoaparata, računara, memorijskih kartica i USB uređaja

  Tehnologije NFC i Wi-Fi omogućavaju vam da lako, jednim dodirom prebacujete najnovije fotografije i video zapise na Connect Station sa Canon fotoaparata ili kamkordera sa podrškom za NFC. Bežično uvozite postojeće slike iz biblioteke na računaru putem kućne Wi-Fi mreže ili koristite ležišta za memorijske kartice i USB vezu da biste uvezli najnovije kreacije sa više uređaja. To znači da u svim dragocenim trenucima za tren možete da uživate na velikom ekranu kod kuće.

  Namenska aplikacija za pametne uređaje

  Brzo i lako preuzimanje i otpremanje datoteka pomoću pametnih uređaja

  Preuzmite besplatnu aplikaciju Connect Station za iOS i Android uređaje i automatski uspostavite vezu sa pametnim uređajem radi brzog i lakog pregledanja, prebacivanja i deljenja datoteka. Veoma jednostavno možete da preuzimate ili da otpremate slike i video zapise*, kao i da ih prikazujete i organizujete na uređaju Connect Station pomoću intuitivnog interfejsa koji je optimizovan za tablete i telefone.

  Držite sve na jednom mestu

  Čuvajte fotografije i video zapise sa različitih uređaja na jednom mestu

  Objedinite sve fotografije i video zapise na jednom mestu zahvaljujući mogućnosti povezivanja sa raznim uređajima i hard disku uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB. Intuitivni interfejs olakšava organizovanje fotografija u albume i pregledanje fotografija i video zapisa. Možete da pravite rezervne kopije na spoljnom hard disku od 1 TB kako biste bili bezbrižniji.

  one-place

  Veoma jednostavno deljenje

  Delite slike na društvenim mrežama, u informatičkom oblaku ili sa drugim uređajem Connect Station
  Brzo i lako delite fotografije i video zapise na društvenim mrežama ili sa drugim uređajem Connect Station. Možete da otpremate sadržaj u usluge informatičkog oblaka ili na društvene mreže kao što su Flickr®, Facebook™ i Google™ radi lakog pravljenja rezervnih kopija i deljenja. HDMI izlaz vam omogućava da uživate u Full HD slici na televizoru sa porodicom i prijateljima.

  share-to-connect

  Štampanje bez žica

  Štampajte direktno sa uređaja Connect Station na bežičnom štampaču

  Pregledajte. Birajte. Štampajte. Connect Station se povezuje sa bežičnim štampačem i daje vam slobodu da štampare slike koje ćete okačiti kod kuće ili deliti sa porodicom i prijateljima. Jednostavno istražujte fotografije na televizoru i birajte omiljene za štampanje.  * Deljenje video zapisa uz aplikaciju Connect Station biće dostupno od proleća 2017.

  wireless-printers

  Specifikacije

  Saznajte više o uređaju Connect Station CS100, njegovim funkcijama i mogućnostima.

  Uvozite fotografije i video zapise pomoću funkcija Wi-Fi i NFC

  Uvozite fotografije i video zapise pomoću funkcija Wi-Fi i NFC

  Slanje i prijem

  Šaljite na druge uređaje Connect Station i primajte sa njih

  Sveobuhvatno povezivanje

  Sveobuhvatno povezivanje

  1 TB prostora za skladištenje

  1 TB prostora za skladištenje

  Prikaz punih specifikacija

  Preporučeno za vas

  Kompatibilni proizvodi

  Možda će vam se takođe svideti...

  eosbeginners

  EOS za početnike

  Pređite na DSLR fotografisanje i uživajte u kreativnijoj kontroli pomoću fotoaparata koji je jednostavan za korišćenje i daje fotografije i video zapise odličnog izgleda.

  03

  Registrujte proizvod

  Registrujte proizvod da biste bili sigurni da će Canon proizvodi uvek biti ažurirani i da će vam biti dostupna podrška za njih.