Jednostavan način za čuvanje, prikazivanje i deljenje fotografija i video zapisa na jednom mestu

Otkrijte jednostavni način za čuvanje, uživanje i deljenje fotografija i video zapisa kod kuće. Prebacite najnovije avanture tako što ćete samo prisloniti NFC fotoaparat ili lako otpremajte i preuzimajte slike sa pametnog uređaja pomoću aplikacije Connect Station. Zatim uživajte u njima na HD televizoru ili ih delite sa porodicom i prijateljima na mreži.

Povežite se sa kompanijom Canon

za pejzaže

Povežite se sa kompanijom Canon

Otkrijte kako naši izvanredno povezani fotoaparati, štampači i Connect Station CS100 više nego ikada pre olakšavaju deljenje, štampanje, pravljenje rezervnih kopija i uživanje u fotografijama i video zapisima.

Prikaz video zapisa

Lako prebacivanje slika

Brzo uvozite slike sa NFC fotoaparata, računara, memorijskih kartica i USB uređaja

Tehnologije NFC i Wi-Fi omogućavaju vam da lako, jednim dodirom prebacujete najnovije fotografije i video zapise na Connect Station sa Canon fotoaparata ili kamkordera sa podrškom za NFC. Bežično uvozite postojeće slike iz biblioteke na računaru putem kućne Wi-Fi mreže ili koristite ležišta za memorijske kartice i USB vezu da biste uvezli najnovije kreacije sa više uređaja. To znači da u svim dragocenim trenucima za tren možete da uživate na velikom ekranu kod kuće.

USB-WI-FI

Namenska aplikacija za pametne uređaje

u108

Brzo i lako preuzimanje i otpremanje datoteka pomoću pametnih uređaja

Preuzmite besplatnu aplikaciju Connect Station za iOS i Android uređaje i automatski uspostavite vezu sa pametnim uređajem radi brzog i lakog pregledanja, prebacivanja i deljenja datoteka. Veoma jednostavno možete da preuzimate ili da otpremate slike i video zapise*, kao i da ih prikazujete i organizujete na uređaju Connect Station pomoću intuitivnog interfejsa koji je optimizovan za tablete i telefone.

Držite sve na jednom mestu

Čuvajte fotografije i video zapise sa različitih uređaja na jednom mestu

Objedinite sve fotografije i video zapise na jednom mestu zahvaljujući mogućnosti povezivanja sa raznim uređajima i hard disku uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB. Intuitivni interfejs olakšava organizovanje fotografija u albume i pregledanje fotografija i video zapisa. Možete da pravite rezervne kopije na spoljnom hard disku od 1 TB kako biste bili bezbrižniji.

Slika kućišta fotoaparata

Veoma jednostavno deljenje

Demonstracija GPS-a

Delite slike na društvenim mrežama, u informatičkom oblaku ili sa drugim uređajem Connect Station

Brzo i lako delite fotografije i video zapise na društvenim mrežama ili sa drugim uređajem Connect Station. Možete da otpremate sadržaj u usluge informatičkog oblaka ili na društvene mreže kao što su Flickr®, Facebook™, Google™ i irista radi lakog pravljenja rezervnih kopija i deljenja. HDMI izlaz vam omogućava da uživate u Full HD slici na televizoru sa porodicom i prijateljima.

Štampanje bez žica

Štampajte direktno sa uređaja Connect Station na bežičnom štampaču

Pregledajte. Birajte. Štampajte. Connect Station se povezuje sa bežičnim štampačem i daje vam slobodu da štampare slike koje ćete okačiti kod kuće ili deliti sa porodicom i prijateljima. Jednostavno istražujte fotografije na televizoru i birajte omiljene za štampanje.

bežični štampači

* Deljenje video zapisa uz aplikaciju Connect Station biće dostupno od proleća 2017.

Specifikacije

Saznajte više o uređaju Connect Station CS100, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Uvozite fotografije i video zapise pomoću funkcija Wi-Fi i NFC

Uvozite fotografije i video zapise pomoću funkcija Wi-Fi i NFC

Slanje i prijem

Šaljite na druge uređaje Connect Station i primajte sa njih

Sveobuhvatno povezivanje

Sveobuhvatno povezivanje

1 TB prostora za skladištenje

1 TB prostora za skladištenje

Prikaz punih specifikacija

Sazn. i istraž.

Kako da podesite Connect Station CS100

Kako da podesite i da koristite Connect Station CS100

Ova serija video zapisa vodiće vas kroz podešavanje, povezivanje, prebacivanje, prikazivanje, deljenje i pravljenje rezervnih kopija dragocenih uspomena.

Prikaz video zapisa

Preporučeno za vas

Kompatibilni proizvodi