SELPHY CP810

SELPHY CP810 izuzetno pojednostavljuje pretvaranje fotografija u divne, dugotrajne otiske. Mali, moderan i prenosan, sa LCD ekranom koji se naginje i interfejsom koji je veoma lak za korišćenje, može da napravi otisak bilo gde za manje od jednog minuta.

Prednosti

  • Ultrakompaktni foto-štampač modernog dizajna
  • Brzi otisci kvaliteta kao iz fotolaboratorije
  • LCD ekran veličine 6,8 cm (2,7") koji može da se nagne
  • Štampanje sa memorijskih kartica, fotoaparata ili USB uređaja
  • Štampanje fotografija za dokumenta
  • Asortiman veličina za štampanje
  • Automatska optimizacija slike (Auto Image Optimize)
  • Trajnost otisaka 100 godina
  • Opciona baterija
  • SELPHY Photo Print softver

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon SELPHY CP810

Ultrakompaktni foto-štampač modernog dizajna


Uz atraktivan dizajn koji štedi prostor, prenosivi foto-štampač SELPHY CP810 idealan je za svaki dom.

Brzi otisci kvaliteta kao iz fotolaboratorije


Jednostavnim pritiskom na dugme svako može da štampa fotografije vrhunskog kvaliteta za manje od jednog minuta. Tehnologija sublimacije boje daje vrhunsku dubinu i prelaze između boja kako biste bez muke i čekanja postigli izgled tradicionalnih otisaka iz fotolaboratorije. Za štampanje fotografije veličine razglednice potrebno je približno 46 sekundi.

LCD ekran veličine 6,8 cm (2,7") koji može da se nagne


Dizajn prilagođen korisniku uključuje i LCD ekran veličine 6,8 cm (2,7") koji može da se nagne i omogućava lako korišćenje i pregledanje. Uputstva na ekranu su jednostavna za praćenje i uključuju podršku za 13 jezika.

Štampanje sa memorijskih kartica, fotoaparata ili USB uređaja


Da biste brzo dobili otiske, povežite fotoaparat sa podrškom za PictBridge direktno na štampač ili ubacite memorijsku karticu u ugrađeni čitač kartica - kompatibilan je sa širokim asortimanom memorijskih kartica, što podrazumeva SDXC kartice. Možete da štampate i sa USB memorijskih uređaja, čime se postiže još veća fleksibilnost.

Štampanje fotografija za dokumenta


Bez obzira da li je za ličnu ili profesionalnu upotrebu, funkcija štampanja fotografija za dokumenta omogućava vam da kreirate i odštampate fotografije u različitim standardnim veličinama ili da podesite prilagođenu veličinu. Odštampajte više fotografija za dokumenta iste ili različitih veličina na jednom listu, kako biste uštedeli papir.

Asortiman veličina za štampanje


SELPHY CP810 pruža mnogo različitih načina za deljenje uspomena. Veoma brzo možete da kreirate otiske veličine razglednice (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) ili kreditne kartice (86 x 54 mm).

Automatska optimizacija slike (Auto Image Optimize)


Automatska optimizacija slike sa funkcijom prepoznavanja lica i scene daje vrhunske rezultate. Ova funkcija detektuje i ispravlja nedostatke na slici, podešava osvetljenost i boju scena i lica, uz istovremeno smanjivanje neželjenog šuma, čime otisci dobijaju vrhunsku jasnoću i bogatstvo boja.

Trajnost otisaka 100 godina


Dugotrajnost otisaka omogućena je zahvaljujući specijalnom zaštitnom premazu koji se nanosi na svaki otisak radi zaštite od prskanja, mrlja i bleđenja, i omogućava trajnost do 100 godina ako se fotografije drže u albumu.

Opciona baterija


Štampajte u pokretu u zatvorenom ili na otvorenom pomoću opcione punjive baterije NB-CP2L (zahteva adapter za punjač CG-CP200). Jedno punjenje daje preko 36 otisaka veličine razglednice.

SELPHY Photo Print softver


Pomoću isporučenog softvera SELPHY Photo Print možete lako da kreirate sopstveni kalendar, izaberete ukrasne ramove ili da pomoću režima za kreativno štampanje na fotografije dodate sličice ili balončiće sa tekstom.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon SELPHY CP810, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Advanced size options for ID Photos

Napredne opcije veličine za fotografije za dokumenta

Intelligent correction

Inteligentno popravljanje

Long-lasting Canon quality

Dugotrajni Canon kvalitet

Print on the go

Štampanje u pokretu

Postcard size prints

Otisci veličine razglednice

Otisci veličine kreditne kartice

Credit card size stickers

Nalepnice veličine kreditne kartice

Creative mini-sticker printing

Štampanje kreativnih malih nalepnica