Za poslovnu upotrebu

Softver za CAD/GIS radni proces

Optimizujte i upravljajte štampanjem dokumenata velikog formata za CAD/GIS, veb i mobilnu primenu.

Sledeći koraci

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile vam omogućava da štampate PDF*, DWF*, PLT (HPGL1/2), JPG i TIFF dokumente na Océ ploterima pomoću iPad ili iPhone uređaja. U svakom trenutku ponovo štampajte dokumente, menjajte veličinu otisaka sa plotera, pristupajte glavnim postavkama i pregledajte status reda, medija i mastila/tonera plotera. Sve ovo je dostupno na 20 jezika. Podržani su svi Océ TCS, TDS, ColorWave i PlotWave modeli.
*U zavisnosti od konfiguracije sistema.

Océ Client Tools

Océ Client Tools

Besplatni softverski paket Océ Client Tools za velike formate pomaže vam sa pripremom, pregledom i slanjem tehničkih dokumenata na različita odredišta. Ovaj softver za ploter možete da koristite za slanje poslova na jedan štampač za velike formate, internom centru za štampu ili na štampač za daljinske poslove, kao i za digitalno otpremanje na onlajn usluge.

Océ Publisher Select 2

Océ Publisher Select 2

Unapredite radni proces uz Océ Publisher Select 2. Brzo i lako kreirajte, finalno pripremite za štampu i štampajte komplete tehničkih dokumenata pomoću štampača za velike formate – time se znatno povećava ukupna produktivnost štampe.

Océ Repro Desk Studio

Océ Repro Desk Studio

Softver za velike formate Océ Repro Desk Studio predstavlja jednostavnu alatku sa jednim, svedenim korisničkim interfejsom za štampanje na više odredišta – lokalnim štampačima, centrima za reprodukciju, pa čak i spoljnim dobavljačima usluga štampe. Pruža vam istinski WYSIWYP prikaz sadržaja – to što vidite, to se štampa – radi provere pre štampanja. Udružen je sa integrisanim softverom za knjigovodstvenu evidenciju štampanja za lako praćenje i obračun količina i troškova štampe.

Océ Account Center

Océ Account Center

Maksimalno povećajte povraćaj investicije prilikom štampanja na velikim formatima uz Océ Account Center. Ovaj jedinstveni softver za obračun troškova prati sve aktivnosti na štampaču za velike formate. Pratite štampanje, kopiranje i skeniranje i obračunavajte troškove za određene projekte ili odeljenja. Pretvorite centar troškova za štampu za velike formate u centar profita uz Océ Account Center.

Océ View Station

Océ View Station

Océ View Station predstavlja jednostavan softver za pregledanje slika i manipulaciju datotekama. Za korisnike predstavlja produktivan prikazivač slika koji omogućava pregledanje, čišćenje, uređivanje i manipulisanje digitalnim dokumentima, bez potrebe za otvaranjem originalne aplikacije.

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ WPD je upravljački program koji mi biramo kada treba štampati preko Océ štampača za velike formate iz Windows aplikacija.

Srodni proizvodi i usluge

Srodni proizvodi

Srodne usluge

  • Poslovne usluge

    Želite da razvijete poslovanje, povećate produktivnost, smanjite troškove štampe ili da eksternalizujete usluge u vezi sa štampanjem i dokumentima? Bez obzira na izazov, Canon može da vam pomogne pomoću prilagođenih usluga za ispunjavanje ciljeva.