ŠTAMPANJE

Visok kvalitet, mali troškovi, veliki obim: Upoznajte MegaTank štampače PIXMA G640 i G540

Detaljno istražite nove PIXMA MegaTank štampače i saznajte zašto su idealni za vlasnike preduzeća i kućnu kancelariju.
Štampač Canon PIXMA G540 okružen raznobojnim odštampanim fotografijama formata 4x6.

Bez obzira na to da li vodite foto-kiosk, portretni studio ili biro za grafički dizajn, visoki kvalitet slike i niski troškovi štampanja važni su za vaše poslovanje. Najnoviji Canon PIXMA MegaTank štampači – PIXMA G640 i PIXMA G540 – mogu da daju detaljne otiske za ceo život. Ušteda novca koju možete da ostvarite zahvaljujući njihovom impresivnom učinku mastila biće podjednako primamljiva kao i sami otisci. Saznajte koliko trošite na štampanje pomoću našeg kalkulatora.

Oba štampača koriste potpuno novi komplet ChromaLife100 mastila u odvojenim bojama, sa formulom koja je osmišljena tako da odoleva vremenu: trajanje do 100 godina u foto-albumu kada se slike štampaju na papiru Canon Plus Glossy II PP-201. Bez obzira na to da li štampate za klijente ili za korišćenje u ličnim foto-albumima, možete da budete sigurni u kvalitet za ceo život.

PIXMA G640 i PIXMA G540 idu korak napred kada je u pitanju kvalitet boje zahvaljujući namenskom crvenom i sivom mastilu koje otiske čini živopisnijim. Dodavanje crvenog mastila proširuje gamu boja i otključava bogatije tonove, dok sivo mastilo čini boje intenzivnijim u tamnim oblastima, za poboljšan kontrast i realističniji doživljaj. Još jedna prednost namenskog sivog mastila je u tome što se boje reprodukuju sa većom stabilnošću, pa dobijate postojane rezultate na različitim tipovima foto-papira – što donosi upečatljivije otiske za poslovanje.

Odštampajte do 3.800 fotografija 4x6 pomoću jednog kartridža

Canon PIXMA G640 sa fotoaparatom odozgo, okružen otiscima fotografija.

Dodatna crvena i siva mastila proširuju gamu boja i daju bogatije, dinamičnije otiske fotografija od onih koje je moguće dobiti pomoću kompleta mastila u četiri boje.

PIXMA G640 i PIXMA G540 imaju dopunjive kartridže sa mastilom velikog kapaciteta, koji pružaju mnogo praktičniji i isplativiji način štampanja u odnosu na stalnu potrebu za naručivanjem i zamenom kartridža sa mastilom za jednokratnu upotrebu. Pored toga, foto-štampači PIXMA G650 i PIXMA G550 su izuzetno efikasni i imaju veoma veliki obim štampe – do 3.8001 fotografija formata 4x6 inča pomoću jednog kompleta boca sa mastilom.

Dopunjavanje kartridža ne može da bude jednostavnije. Boce i poklopci kartridža uklapaju se po bojama, a svaki ulaz je oblikovan tako da može da primi samo odgovarajuću bocu sa mastilom, čime se garantuje punjenje bez grešaka. Ne morate da pritiskate boce, a ubrizgavanje mastila se automatski zaustavlja kada se kartridž napuni – čak su i poklopci otvora za mastilo napravljeni tako da budu laki za držanje. Sve to omogućava održavanje bez nereda, dok ruke ostaju čiste.

Ruka uzima fotografiju paradajza koja je upravo odštampana na PIXMA štampaču serije G.

Komplet mastila u šest boja na štampačima PIXMA G640 i PIXMA G540 daje slike visokog kvaliteta i dugotrajne otiske zahvaljujući ChromaLife100 formuli.

Ruka koja sipa crveno mastilo iz boce u PIXMA štampač serije G, uz druge boce pored njega.

Štampači PIXMA G640 i PIXMA G540 su dizajnirani za lako servisiranje, uključujući dopunjavanje mastila bez napora i jednostavnu zamenu kartridža za održavanje mastila.

Da bi se skratilo vreme neoperativnosti, foto-štampači PIXMA G640 i PIXMA G540 pružaju poboljšanu preciznost uvlačenja papira i veliki kapacitet do 100 A4 listova. Takođe dolaze sa glavama za štampanje2 i kartridžima za održavanje mastila koje korisnici mogu da zamene. Svaki model takođe ima LCD ekran sa tačkastom matricom, pa možete da pratite kartridž za održavanje, podesite postavke štampe i identifikujete sve greške pri štampanju, čime svaki put dobijate besprekorno štampanje.

Napravljeni tako da budu podjednako jednostavni za korišćenje i održavanje, PIXMA G640 i PIXMA G540 omogućavaju bežično štampanje sa raznih uređaja i kompatibilni su sa aplikacijom Canon PRINT, Mopria Print Service® i Apple AirPrint®.

Višenamenski štampač

PIXMA G640 fotokopira sliku.

PIXMA G640 dolazi sa ugrađenim funkcijama fotokopiranja i skeniranja, za sve potrebe vaše kućne kancelarije.

PIXMA štampač serije G štampa sliku sa smartfona.

PIXMA G640 i PIXMA G540 mogu bežično da se aktiviraju uputstvima za štampanje, kao i da se automatski isključe posle obavljanja zadataka.

Iako oba modela dele iste mogućnosti štampe visokog kvaliteta i velikog obima, PIXMA G640 dodaje funkciju fotokopiranja i skener rezolucije 600x1200 tpi, što ga čini savršenim višenemanskim štampačem koji se lako integriše u radno okruženje ili kućnu kancelariju. Modeli PIXMA G640 i PIXMA G540 takođe imaju funkciju automatskog uključivanja/isključivanja. Ova funkcija za uštedu energije omogućava vam da šaljete zadatke za štampu sa laptopa, telefona ili fotoaparata sa Wi-Fi funkcijom dok radite na drugoj lokaciji, tako da vas čekaju kada se vratite. PIXMA Cloud Link kompatibilnost omogućava vam da takođe štampate slike i dokumente sa društvenih mreža i stranica za deljenje fotografija.

Uz održavanje istog visokog nivoa efikasnosti sa običnim A4 papirom i sa otiscima fotografija formata 6x4 inča, PIXMA G640 i PIXMA G540 mogu da odštampaju 8.000 A4 listova pomoću jednog kompleta boca sa mastilom u boji. Takođe možete da ih koristite za štampanje flajera i postera dužine do 1.200 mm na A4 listovima, uz besplatno preuzimanje softvera Canon PosterArtist Lite za Microsoft Windows.

Svestrani PIXMA G650 i PIXMA G550 omogućavaju vlasnicima malih preduzeća da klijentima ponude širok asortiman usluga štampe po pristupačnim cenama. Savršeni su za operatere kabina za fotografisanje i institucije koje izdaju ID dokumenta, odnosno marketinške profesionalce koji zahtevaju generisanje velike količine postera, brošura i drugih reklamnih materijala. Ako tražite štampač koji pruža kapacitet, praktičnost i male troškove štampanja, bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike, ne bi trebalo da propustite ove najnovije članove Canon serije MegaTank.

Napisao Markus Hokins

  1. Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 29103 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima nakon početnog podešavanja.
  2. Dostupnost zavisi od regiona.

Slični proizvodi

  • PIXMA G640

    Kućni štampači

    PIXMA G640

    Prvi višefunkcionalni štampač u asortimanu PIXMA G sa čest dopunjivih kartridža sa mastilom u odvojenim bojama, PIXMA G640 spaja neprikosnoveno štampanje foto kvaliteta sa mogućnošću obrade zadataka velikog obima uz izuzetno male troškove.
  • pixma g540 fra range page

    Kućni štampači

    PIXMA G540

    Štampač sa jednom funkcijom i šest dopunjivih kartridža sa odvojenim bojama, za štampanje fotografija visokog kvaliteta i mogućnost obrade zadataka velikog obima uz izuzetno male troškove.
  • Inkdžet štampači

    Plus Glossy II PP-201

    Foto-papir Plus Glossy II kompanije Canon je savršen foto-papir za superioran kvalitet otisaka sa sjajnom završnom obradom. Pruža savršenu završnu obradu za štampanje digitalnih fotografija i sve potrebe ponovnog štampanja.

Srodni članci

  • SAVETI ZA ŠTAMPANJE

    Štampači MegaTank i njihove prednosti

    Otkrijte šest razloga zašto vam je potreban štampač MegaTank.

  • ŠTAMPANJE

    Najbolji štampači za dizajnere

    Štampači predstavljaju osnovne alatke za dizajnere – mi ćemo vam pomoći da odaberete odgovarajući model u skladu sa vašim potrebama.

  • ŠTAMPANJE

    Inkdžet ili laserski: koji je pravi za vas?

    Otkrijte razlike između inkdžet i laserskih štampača kompanije Canon i saznajte koji najbolje odgovara vašim potrebama.

  • ŠTAMPANJE

    Kako da koristite bežični štampač

    Pametni načini da na najbolji način iskoristite bežični štampač.