PIXMA MASTILO

PIXMA KERTRIDŽI SA ODVOJENIM BOJAMA

Ako želite vrhunske inkdžet otiske sa svetlim i preciznim bojama, Canon PIXMA kertridži sa odvojenim bojama će vam pomoći da postignete najbolje rezultate u fotografiji.

PIXMA KERTRIDŽI SA ODVOJENIM BOJAMA

Zbog čega su kertridži sa odvojenim bojama idealan izbor?

Canon asortiman PIXMA kertridža sa odvojenim bojama odlikuje bolji dizajn. Smanjuju količinu otpada i ne gube na efikasnosti tako da dobijate do 35%1 više otisaka u odnosu na slične kertridže. Originalni Canon kertridži sa odvojenim bojama su potpuno pouzdani tako da možete da štampate bez brige. Kertridži se neće kvariti, curiti niti otkazivati, što znači da je štampač zaštićen od unutrašnjih oštećenja.

Canon Camera

Superioran kvalitet štampanja

Ako želite najkvalitetniju štampu fotografija, Canon kertridži sa odvojenim bojama su odličan izbor. Ovi kertridži ističu svaki detalj na slici, tako da dobijate otiske kvaliteta kao iz foto-laboratorije pune živopisnih boja, nijansi i teksture bez neobičnih linija ili traka.

Efikasnost i postojanost

Originalni Canon PIXMA kertridži sa mastilom uvek obezbeđuju postojan kvalitet. Sistem sa odvojenim mastilima koristi rezervoare sa mastilima za komponentne boje, tako da kada se neka boja potroši, potrebno je da zamenite samo jedan rezervoar. Pored toga, pošto je dovoljno da zamenite samo pojedinačne rezervoare sa mastilima u boji, sistem sa odvojenim mastilima može da smanji vaše troškove štampanja!

PIXMA_TS8250

Mastilo po seriji modela

Potrebna vam je pomoć sa pronalaženjem mastila?

Pronađite odgovarajuće mastilo, toner ili papir za svoj Canon štampač.
  1. *Na osnovu Keypoint Intelligence – Buyers Lab studije iz 2018. koju je naručila kompanija Canon u cilju poređenja Canon kertridža sa grupom kertridža drugih proizvođača. Detalje možete pronaći na stranici https://www.canon-europe.com/printers/genuine-consumables/. Procenat otisaka može da se razlikuje u zavisnosti od formata: standardni/XL/XXL.