Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Svestran 24-70 mm f/4 objektiv iz serije L sa makro režimom za uvećanje do 0,7x. Ultrazvučni AF omogućava brzo i skoro nečujno fokusiranje. UD i asferični elementi daju vrhunski kvalitet slike.

Prednosti

  • Svestran opseg zuma za razne subjekte
  • Makro režim za uvećanje do 0,7x
  • Stabilizator slike sa do četiri koraka
  • Dva asferična i dva UD elementa objektiva
  • Brz ultrazvučni AF
  • Zaštita od prašine i vlage
  • Otvor blende sa devet krilaca za glatko zamućenje pozadine

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Svestran opseg zuma


Snimajte razne subjekte, od pejzaža do portreta i dokumentarne fotografije. EF 24-70 mm f/4L IS USM predstavlja idealan standardni objektiv za vaš full-frame Canon DSLR fotoaparat zahvaljujući širokougaonim, standardnim i telefoto žižnim daljinama i konstantnom maksimalnom otvoru blende f/4 koji se ne menja tokom zumiranja.

Makro režim


Odvojen makro položaj na prstenu za zumiranje omogućava fokusiranje izbliza sa rastojanja od samo 0,38 m pri svim postavkama zuma i uz maksimalni odnos reprodukcije od 0,7x prirodne veličine.

Tehnologija stabilizatora slike


Snimajte iz ruke u uslovima slabog osvetljenja uz brzine zatvarača do četiri koraka sporije od onih koje se uobičajeno preporučuju. Tehnologija stabilizatora slike (IS) automatski detektuje kada fotograf pomera fotoaparat radi praćenja subjekata u pokretu i isključuje stabilizaciju u tom smeru. Hibridni stabilizator slike detektuje pokrete naginjanja i pomeranja u makro režimu.

Optički dizajn visokih performansi


Snimajte slike izvanrednog kvaliteta u čitavom opsegu zuma. Dva tipa asferičnih elemenata objektiva koriste se u kombinaciji sa elementima ultraniske disperzije (UD) radi efikasnog uklanjanja optičkih aberacija. Super Spectra premazi maksimalno smanjuju odbijanje svetla i maksimalno povećavaju kontrast.

Napredni automatski fokus


Uživajte u brzom, skoro nečujnom automatskom fokusu zahvaljujući prstenastom ultrazvučnom AF motoru. Zadržite kontrolu uz potpuno ručnu kontrolu fokusa.

Robustna izrada


Nastavite da snimate čak i u zahtevnim uslovima. Objektiv ima zaštitu od prašine i vlage, a upotreba fluoridnih premaza omogućava jednostavno čišćenje elemenata objektiva.

Prefinjene performanse


Kružna membrana otvora blende sa devet krilaca pomaže u generisanju glatkih efekata postavljanja pozadine van fokusa i omogućava vam da jasno istaknete subjekte u prednjem planu.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.