Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Od širokougaone do telefoto postavke pomoću samo jednog objektiva. Fleksibilnost opsega zuma od 11x, u kombinaciji sa kvalitetom optike serije L kompanije Canon, čine ovaj objektiv vrhunskom alatkom za fotografe u pokretu.

Prednosti

  • Zum od 11x
  • Kvalitet serije L
  • Stabilizator slike
  • Najmanja udaljenost za fokusiranje 0,7 m
  • Potpuno ručno fokusiranje
  • Konstrukcija otporna na prašinu i prskanje
  • Kružna dijafragma otvora blende
  • E-TTL II merenje razdaljine
  • Premazi objektiva optimizovani za digitalne fotoaparate

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Pravi višenamenski objektiv


Uz opseg zuma koji pokriva sve, od širokougaonog do supertelefoto, najnovija profesionalna serija kompanije Canon dizajnirana je za profesionalne fotografe koji žele da svedu zamenu objektiva na minimum i da smanje ukupnu težinu opreme. Savršen je za fotoreportere i za one koji snimaju u pokretu.

Stabilizator slike sa tri koraka


Tehnologija stabilizacije slike koja je ugrađena u objektiv EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM pruža prednost od tri koraka u uslovima slabog osvetljenja. Ovo omogućava korišćenje manjih brzina zatvarača bez nastanka zamućenja usled pomeranja fotoaparata - korisno je kada situacija ne dozvoljava korišćenje stativa ili blica. Ako objektiv detektuje da fotograf pomera fotoaparat radi praćenja subjekta, isključuje stabilizaciju slike u tom smeru.

Ultrazvučno fokusiranje


Prstenasti ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo i skoro nečujno funkcionisanje automatskog fokusa. Odličan obrtni moment obezbeđuje precizno postizanje tačke fokusa, bez prekomernog naglašavanja. Pored toga, dostupna je potpuno ručna kontrola fokusiranja, što omogućava podešavanje fokusa bez napuštanja AF režima.

Savršen izbor za digitalne fotoaparate


Oblik objektiva i premazi optimizovani su za poništavanje pojave senki i odbleska, što EF 28-300mm čini idealnim za korišćenje sa digitalnim fotoaparatima. Kada se postavi na DSLR fotoaparat sa senzorom formata APS-C, ovaj objektiv ima ekvivalentni opseg žižne daljine 45-480 mm.

Precizna optika za visok kvalitet slike


Prelep kontrast, nizak nivo izobličenja i visoka rezolucija od ugla do ugla očigledni su u celom opsegu zuma. Elektromagnetna membrana omogućava brzu, tihu i izuzetno preciznu kontrolu blende. Kružna membrana blende daje prijatno zamućenje pozadine.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products