Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

EF 28mm f/2.8 IS USM

Prenosiv i pristupačan, EF 28 mm f/2,8 IS USM je idealan univerzalni širokougaoni objektiv za fotoaparate sa full-frame senzorom, kao i veoma kvalitetan kompaktni standardni objektiv za DSLR fotoaparate sa APS-C senzorom.

Prednosti

  • Širokougaoni objektiv od 28 mm (45 mm ekvivalent sa APS-C senzorima).
  • Veliki maksimalni otvor blende f/2,8.
  • Stabilizator slike za do četiri koraka manju brzinu okidanja.
  • Ultrazvučni mehanizam za automatsko fokusiranje.
  • Kružni otvor blende za blago zamućenje pozadine.
  • Super Spectra premazi smanjuju odblesak.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

Širokougaoni objektiv visokog kvaliteta


Širokougaoni objektiv od 28 mm sa fiksnom žižnom daljinom koji pruža ugao gledanja 75° na DSLR fotoaparatima sa full-frame senzorom. Na EOS fotoaparatima sa APS-C senzorom predstavlja odličan standardni objektiv koji pruža prikaz ekvivalentan onom sa objektiva od 45 mm na fotoaparatu sa full-frame senzorom.

Snimanje u uslovima slabog osvetljenja


Maksimalni otvor blende f/2,8 omogućava fotografisanje iz ruke sa dostupnom količinom svetla, bez upotrebe blica. Stabilizacija slike omogućava brzine okidanja koje su za do četiri koraka sporije od onih koje se normalno koriste, bez rizika od efekta podrhtavanja fotoaparata.

Brzo i tiho automatsko fokusiranje


Ultrazvučni motor (USM) za automatsko fokusiranje kompanije Canon omogućava brzo i skoro nečujno fokusiranje. Potpuno ručna kontrola fokusa omogućava fino podešavanje bez promene režima fokusiranja.

Fokusiranje izbliza


Približite se subjektu na čak 0,23 m i uživajte u uzbudljivoj širokougaonoj perspektivi.

Dizajn koji štedi prostor


Uz težinu od samo 260 g i dimenzije 68,4 mm x 51,5 mm, EF 28 mm f/2,8 IS USM je objektiv koji možete da ponesete svuda. Odličan je za putovanja, pejzaže i dokumentarnu fotografiju.

Dizajniran tako da pruža odličan kvalitet slike


Kružni otvor blende sa 7 krilaca daje prelep efekat zamućenja pozadine, a Super Spectra premazi smanjuju odblesak. Klasični dizajn objektiva EF 28 mm f/2,8 IS USM sa fiksnom žižnom daljinom maksimalno smanjuje izobličenja i aberacije koje mogu da umanje kvalitet slike.

Oblast primene


Savršen je za pejzaže, fotografisanje tokom putovanja i pravljenje reportaža, gde širokougaono vidno polje omogućava uzbudljivo snimanje izbliza.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 28mm f/2.8 IS USM, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

Pronađite savršen objektiv za svoje potrebe

irista

irista

Bezbedno čuvajte fotografije u punom kvalitetu, registrujte se sada za 15 GB besplatnog prostora.

irista