Canon EF 35mm f/2 IS USM

EF 35mm f/2 IS USM

Objektiv od 35 mm sa fiksnom žižnom daljinom, stabilizatorom slike sa četiri koraka i maksimalnim otvorom blende f/2 - idealan izbor za fotografisanje pri slabom osvetljenju. Ultrazvučni AF je brz i precizan. Asferični element objektiva poboljšava kvalitet slike.

Prednosti

  • Do četiri koraka stabilizacije slike
  • Veliki maksimalni otvor blende f/2
  • Ultrazvučni AF za brzo i precizno fokusiranje
  • Kompaktan i lak
  • Otvor blende sa sedam krilaca za glatko zamućenje pozadine
  • Elementi od oblikovanog stakla za postojanu oštrinu
  • Minimalno rastojanje za fokusiranje 0,24 m

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 35mm f/2 IS USM

Prirodni širokougaoni prikaz


Zahvaljujući tome što nudi prirodnu perspektivu i širi ugao gledanja, EF 35 mm f/2 IS USM predstavlja dobar alternativni standardni objektiv uz tradicionalnu optiku od 50 mm kada se koristi sa full-frame DSLR fotoaparatom. Na EOS fotoaparatima sa senzorom APS-C formata pruža ugao gledanja sličan onom kod objektiva od 56 mm.

Stabilizacija slike za snimanje pri slabom osvetljenju


Snimajte iz ruke u uslovima slabog osvetljenja, uz brzine zatvarača do četiri koraka sporije od onih koje se uobičajeno preporučuju. Tehnologija stabilizatora slike (IS) automatski detektuje kada fotograf pomera fotoaparat radi praćenja subjekata u pokretu i isključuje stabilizaciju u tom smeru.

Veliki maksimalni otvor blende f/2


Snimanje pri otvorima blende do f/2 omogućava fotografima da rade sa malom dubinom polja. Uživajte u svetloj slici u tražilu i koristite relativno velike otvore blende čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Napredni automatski fokus


Uživajte u brzom, skoro nečujnom automatskom fokusu zahvaljujući prstenastom ultrazvučnom AF motoru. Zadržite kontrolu uz potpuno ručnu kontrolu fokusa.

Prefinjen optički dizajn


Asferični element objektiva maksimalno povećava kvalitet slike, a membrana otvora blende sa sedam krilaca daje odličan efekat postavljanja van fokusa. EF 35 mm f/2 IS USM fokusira sa udaljenosti do 0,24 m i omogućava vam da se približite subjektima.

Kompaktan dizajn


Dovoljno mali da će za njega uvek biti mesta u torbi, EF 35 mm f/2 IS USM je savršen za reportažnu i uličnu fotografiju.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 35mm f/2 IS USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.