Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

Uz veliki maksimalni otvor blende i brz sistem za fokusiranje, kompaktni standardni objektiv EF 50 mm f/1,4 USM visokih performansi pouzdano pruža vrhunski kvalitet u svim oblastima fotografisanja.

Prednosti

  • Brz otvor blende f/1,4
  • Standardni ugao vidnog polja od 46°
  • USM motor za fokusiranje sa potpuno ručnim kontrolama
  • Najmanja razdaljina za fokusiranje 45 cm
  • Asferični element objektiva
  • Prečnik filtera 58 mm

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 50mm f/1.4 USM

Svestran i kompaktan standardni dizajn objektiva


Gausova optika u kombinaciji sa dva elementa visokog stepena prelamanja omogućava fotografima svih usmerenja da prave oštre i jasne slike čak i pri širokom otvoru blende f/1,4. Ovaj objektiv je idealan za fotografisanje pejzaža i scena sa putovanja, kao i portreta i reportaža.

Ultrazvučno fokusiranje


Ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo i skoro nečujno funkcionisanje automatskog fokusa. Odličan obrtni moment obezbeđuje precizno postizanje tačke fokusa, bez prekomernog naglašavanja. Pored toga, dostupna je potpuno ručna kontrola fokusiranja, što omogućava podešavanje fokusa bez napuštanja AF režima.

Glatko zamućenje pozadine


Kružna membrana otvora blende daje mekši i postojaniji izgled oblasti koje su van fokusa. Oštro fokusirani objekti u prednjem planu istaknuti su u odnosu na glatko zamućenu pozadinu.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi daju precizan balans boja i poboljšavaju kontrast. Takođe sprečavaju odblesak i pojavu duhova - uobičajen problem koji se javlja usled odbijanja svetla od senzor fotoaparata.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 50mm f/1.4 USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products