Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Zum objektiv visokog kvaliteta sa inovativnim displejom za informacije i tehnologijom Nano USM, odličan za divlje životinje i sportsku fotografiju.

Izvanredne performanse prilikom snimanja sa razdaljine

Idealan je za fotografisanje sportova na otvorenom i divljih životinja. EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM je kompatibilan sa EOS DSLR fotoaparatima sa senzorom punog formata i APS-C senzorom.

Dodatne informacije potražite na stranici za kompatibilnost

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Odličan objektiv za

Približite udaljene subjekte

Maksimalna telefoto žižna daljina od 300 mm pomaže vam da se približite subjektu i da ispunite kadar. Predstavlja odličan dodatak standardnom objektivu koji se isporučuje sa fotoaparatom i pomaže vam da proširite fotografske mogućnosti.

Fokusiranje visokih performansi

Nano USM vam omogućava da brzo, glatko i tiho fokusirate subjekat. To čini ovaj objektiv idealnim za snimanje fotografija subjekata koji se brzo kreću, kao i za dobijanje zvučnih podloga bez smetnji i prirodnih prelaza sa približavanjem fokusa, tokom snimanja video zapisa.

Saznajte više o tehnologijama za fokusiranje

NANOUSM

Izuzetan kvalitet slike

Kružni otvor blende sa 9 krilaca pomaže vam da izdvojite subjekat u odnosu na okruženje i da postignete prelepo zamućenje pozadine. Integrisani, specijalizovani UD elementi objektiva takođe doprinose smanjivanju hromatskih aberacija i zadržavanju slika visoke rezolucije i kvaliteta u čitavom opsegu zuma.

Fact action close up bird wildlife

Informišite se zahvaljujući ugrađenom displeju na objektivu

Inovativni displej za informacije sa objektiva postavljen je na vrh objektiva kako biste jednim pogledom mogli da proverite informacije, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Ovo je neverovatno korisno ako snimate film uz prikaz uživo kako biste bili sigurni da je snimak stabilan, a omogućava vam i da proverite razdaljinu za fokusiranje i dubinu polja pri različitim otvorima blende.

Lagan i kompaktan

Uz težinu od 710 g i dužinu od 14,55 cm u uvučenom stanju, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM je idealan objektiv za snimanje na lokacijama i tokom putovanja.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Da li da obavim nadogradnju?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM zamenjuje EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM i donosi poboljšane optičke performanse i dizajn.

Razvijeni optički dizajn

Sofisticirana optika, koja obuhvata element objektiva izuzetno niske disperzije (UD), garantuje odličan kvalitet slike sa visokim kontrastom i rezolucijom u čitavom opsegu zuma, čak i u nezgodnim uslovima za snimanje.

Small plane flying lake

Poboljšani stabilizator slike

Stabilizator slike u objektivu EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM umanjuje podrhtavanje fotoaparata za 4 koraka, što vam omogućava da koristite za 4 koraka sporiju brzinu zatvarača od one koju biste inače morali da koristite kako biste dobili oštar snimak.

Low light close up child bike ride

Galerija

Slični proizvodi

Dodatna oprema

Telephoto lens range packshots

Telefoto objektivi

Telefoto objektiv vam omogućava da snimate sport, divlje životinje i događaje sa razdaljine, bez ometanja akcije. Istražite Canon telefoto objektive i proverite gde će vas kreativnost odvesti.

Saznajte više