Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon-EF-M-28mm-f-3.5-Macro IS STM

Kompatibilan je sa svim fotoaparatima iz serije EOS M

Zakoračite u jedinstveni makro svet

Uvećajte prefinjene detalje subjekata pomoću ovog inovativnog, kompaktnog makro objektiva za fotoaparate kompanije Canon iz serije EOS M. Objektiv sa automatskim fokusom i prvim ugrađenim svetlom za makro fotografiju na svetu* omogućava vam da osvetlite subjekat. Tu je i izvanredno uvećanje od 1,2x, pa možete da se približite više nego ikada pre.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM je odličan objektiv za:

0%

  Kontrolišite osvetljenje

  Tehnologija ugrađenog svetla za makro fotografiju

  Ovaj objektiv iz serije EF-M ima dva ugrađena LED svetla (svetlo za makro fotografiju) kojima možete da upravljate. Ovo pruža dodatno osvetljenje ispred objektiva radi uklanjanja nepotrebnih senki koje često bacate vi ili oprema prilikom makro fotografisanja.

  Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

  Pomoću jednog dugmeta možete da birate da li će svetlo za makro fotografiju da bude sa leve ili desne strane kako biste pronašli odgovarajući balans i pravili zadivljujuće, umetničke slike koje ne biste mogli da dobijete ni na koji drugi način. Idealan izbor za situacije kada želite da pravite makro snimke cveća i hrane, kao i malih predmeta sa prefinjenim detaljima poput nakita.

  0%

   Inteligentni dizajn kućišta

   Kako biste mogli da iskoristite svo dostupno svetlo, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM dizajniran je tako da ima konvergentno kućište radi maksimalnog umanjivanja senki koje izaziva sam objektiv. To takođe pruža kontaktne tačke na površini za stabilno snimanje, pa objektiv možete da koristite pod oštrim uglom od 53 stepena u odnosu na površinu na kojoj se nalazi objekat. Kombinacija kontaktnih tačaka i svetla za makro fotografiju (po potrebi) omogućava vam da pravite detaljne makro snimke.

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

   Približite se više nego ikada pre

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ima pravi odnos uvećanja od 1:1, što znači da se objekat koji snimate prikazuje u prirodnoj veličini na slici. Kada želite da istražujete i da uvećate fine detalje subjekta, možete da upotrebite super makro režim. Izvanredno uvećanje od 1,2x omogućava vam da subjekat uvećate preko prirodne veličine. Ako se uzme u obzir faktor isecanja APS-C senzora na fotoaparatu EOS M, dobija se 35 mm ekvivalentno uvećanje od 1,92x, pa korisnici mogu da beleže neverovatno fine detalje poput žilica na biljkama ili detaljne konstrukcije nakita. Pored toga, super makro režim vam omogućava da se neverovatno približite (radna razdaljina od 13 mm), što vam omogućava da istražujete sićušne objekte.

   0%

    Zabeležite fine detalje u pokretu

    Pravite neverovatne snimke izbliza tako što ćete kombinovati makro mogućnosti objektiva EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM sa funkcijom snimanja video zapisa na fotoaparatu EOS M.

    Savršen objektiv za svaki dan

    Lak je za nošenje

    Kada ste u pokretu, kompaktni dizajn objektiva EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM savršen je za snimanje svakodnevnih avantura. Zahvaljujući preciznoj optici i laganom (130 g), sklopivom kućištu, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM idealan je za svakodnevno fotografisanje, kao i za makro. Prisustvo UD i asferičnih elemenata objektiva znači da sa ovim objektivom nema potrebe za pravljenjem kompromisa po pitanju kvaliteta slike.

    Izuzetno oštre slike

    Ugaono podrhtavanje mnogo je naglašenije kod makro fotografije; zbog toga je za makro fotografisanje obično potreban stabilan stativ. Međutim, hibridni stabilizator slike u objektivu EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM specijalno je dizajniran za maksimalno umanjivanje ugaonog podrhtavanja i podrhtavanja izazvanog pomeranjem. Pruža vam veću fleksibilnost da reagujete na pomeranje ili promenu položaja subjekta, što garantuje oštre slike pri makro snimanju.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Sa hibridnim stabilizatorom slike

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Bez hibridnog stabilizatora slike

    Pravite mnogo više od makro snimaka

    Uz funkcije koje su specijalno dizajnirane za makro fotografiju, ovaj objektiv takođe je dovoljno fleksibilan za svakodnevno fotografisanje. Zahvaljujući širokom otvoru blende od f/3,5 i 35 mm ekvivalentnoj žižnoj daljini od približno 44,8 mm (usled toga što fotoaparati bez ogledala imaju senzore isečenog formata), možete da pravite razne snimke sa prirodnim uglom gledanja i perspektivom.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Funkcije osvetljenja

    Ovaj svakodnevni objektiv takođe je odličan za snimanje portreta, naročito zahvaljujući kombinaciji hibridnog stabilizatora slike i širokog kružnog otvora blende sa 7 krilaca. Lako možete da snimate portrete koji navode na usredsređivanje na detalje, uz subjekat koji je odvojen od prelepo glatke pozadine. Možete da koristite čak i svetlo za makro fotografiju da biste dodali iskre u očima subjekta.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Glatki, stabilni filmovi

    Tehnologija skoro nečujnog stepenastog motora (STM) u objektivu EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM pomaže vam da pravite filmove visokog kvaliteta zahvaljujući stabilnom i tihom uzastopnom fokusiranju. Ovo vam omogućava da snimate samo zvukove iz okruženja bez buke motora za fokusiranje.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Galerija uzoraka

    Prikaži galeriju

    Specifikacije

    Dodatna oprema

    Recenzije

    Kliknite ispod da biste ostavili recenziju za EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Možda će vam se takođe svideti...

    Četiri alternativna objektiva za EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM izabrana od strane naših stručnjaka za objektive. Biće vam potreban adapter za montiranje EF-EOS M da biste ove objektive koristili sa fotoaparatom iz serije EOS M.

    *Među izmenjivim objektivima sa automatskim fokusom namenjenim SLR ili fotoaparatima bez ogledala. Od maja 2016. na osnovu istraživanja kompanije Canon