Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Zum objektiv veoma širokog ugla sa dinamičkim izražajnim mogućnostima za sve EF-S priključke na EOS fotoaparatima; veoma mali i lak, omogućava maksimalnu mobilnost.

Prednosti

  • Veoma širokougaoni objektiv za sve EF-S priključke
  • Izuzetan kvalitet slike
  • Lak i kompaktan
  • Udaljenost za fokusiranje od samo 24 cm.
  • Brz, skoro nečujan USM AF mehanizam
  • Super Spectra premaz
  • Kružni otvor blende
  • Opcioni poklopac objektiva

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Veoma širokougaoni objektiv za senzore APS-C formata


Sa efikasnom žižnom daljinom od približno 16-35 mm u formatu 35 mm, EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM je izuzetan objektiv sa odličnim kvalitetom slike koja će vašu fotografiju uvesti u nove dimenzije i oblasti izražavanja.

Prevazilazi ljudsku perspektivu


Veoma širokougaoni zum neće vam dati samo slobodu da na snimku dobijete tačno ono što ste želeli, već će dramatično izmeniti vašu perspektivu dinamičkog izražavanja. Ovaj objektiv omogućava vam da subjektu priđete veoma blizu, pojačavajući razliku u dimenzijama između objekta i njegove pozadine. Kreativni fotografi mogu da koriste ovaj fenomen kako bi razdvojili subjekte i pozadinu i stvorili jak osećaj blizine ili kod efekta fokusiranja na centralnu tačku gde je sve što se nalazi u prednjem planu fokusirano.

Mali, lak i blizu


Veoma lak i kompaktan za njegov opseg fokusnih dužina, objektiv EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM takođe ima i neverovatno malu udaljenost za fokusiranje od svega 24 cm.

Brzo fokusiranje


Prstenasti USM mehanizam radi sa fotoaparatom i omogućava veoma brzo i precizno automatsko fokusiranje i predvidivo praćenje, pri čemu je potpuno ručno fokusiranje uvek na raspolaganju.

Dizajniran za digitalnu fotografiju


Izrađen specijalno za digitalnu fotografiju, ovaj objektiv ima posebno oblikovane elemente sa Super Spectra premazom, koji ublažava efekat pojave duhova i odbleska usled odbijanja svetlosti od senzora fotoaparata. Izuzetan poklopac objektiva može još više umanjiti pojavu odbleska.

Zamućenje pozadine


Kružni otvor blende obezbeđuje prijatno zamućenje pozadine kada se snima sa velikim otvorom blende; idealno za stvaranje osećaja dubine i izdvajanje subjekta ili modela u odnosu na pozadinu.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.