Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Kombinovanjem velikog opsega zuma sa širokim uglom i telefoto sa stabilizatorom slike u 4 koraka, objektiv EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM pruža neverovatne performanse i fleksibilnost.

Prednosti

  • Snažni, višenamenski standardni EF-S zum sa uvećanjem 5,6x, ekvivalentno efektivnoj žižnoj daljini 24-136 mm
  • Stabilizator slike sa 4 koraka
  • Automatsko otkrivanje pomeranja sadržaja i detektovanje stativa
  • Fokusiranje na razdaljini od 0,35 m
  • UD i asferična sočiva
  • Super Spectra premaz
  • Otvor blende sa 7 krilaca
  • Opcioni poklopac objektiva

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Fleksibilni širokougaoni zum, visokih performansi


Sa efektivnim opsegom žižne daljine od približno 24-136 mm (ekvivalentno 35 mm), EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM je objektiv koji pruža izuzetnu fleksibilnost i izvanredan kvalitet slike. Sa širinom ugla koja je veća nego kod većine kompatibilnih objektiva, on hvata više detalja u scenu i daje bolji doživljaj prostora i perspektive na fotografijama.

Stabilizator slike


Objektiv EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM sa Canon stabilizatorom slike u 4 koraka (IS). Idealan za ručno snimanje, funkcija stabilizacije slike omogućava brzine okidanja koje su do 4 koraka sporije od normalne, bez zamućivanja slike. Stabilizator slike olakšava snimanje u uslovima slabog osvetljenja ili iz vozila u pokretu.

Izgleda dobro kao što radi


Objektiv EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM ima završnu obradu sa teksturom po površini koja daje kvalitetan izgled i osećaj, za uklapanje sa EOS fotoaparatom.

Veoma brz i tih automatski fokus


Prstenasti USM (ultrazvučni motor) koristi vibracije na ultrazvučnim frekvencijama za brzo i skoro nečujno pokretanje automatskog fokusiranja. Prstenasti USM omogućava korišćenje ručnog fokusiranja bez isključivanja AF, za veći nivo upotrebljivosti.

Super Spectra premaz


Elementi objektiva tretirani su Super Spectra premazom kompanije Canon koji eliminiše odblesak i pojavu senki - do čega češće dolazi kod digitalnih fotoaparata usled refleksije od senzora slike. Super Spectra premaz olakšava dobijanje pravog balansa boja i povećava kontrast za žive slike visoke vrednosti.

Kreativno zamućenje pozadine


Kružni otvor blende sa 7 krilaca omogućava fotografima da ostvare prelepo zamućenje pozadine, što je idealno za izdvajanje subjekta iz pozadine.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.