Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Konstantnim otvorom blende od f/2,8 u celom opsegu zuma i stabilizatorom slike u 3 koraka, objektiv EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM pruža neverovatne performanse i fleksibilnost pri kadriranju i uslovima loše osvetljenosti.

Prednosti

  • Širokougaoni zum za EF-S priključak objektiva
  • Otvor blende od f/2,8 u celom opsegu zuma
  • Stabilizator slike sa 3 koraka
  • Brzo i tiho automatsko fokusiranje
  • Super Spectra premaz
  • Kružni otvor blende za zadovoljavajuće zamućenje pozadine
  • Šalje fotoaparatu informacije o razdaljini za E-TTL II
  • Opcionalni poklopac objektiva

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Širokougaoni zum visokih performansi


Sa efikasnom fokusnom dužinom opsega približno 27-88 mm (ekvivalentno 35 mm), objektiv EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM je snažan objektiv koji pruža izuzetan kvalitet slike. Širokougaoni zum dozvoljava da od svake scene snimite više i da dodate novi smisao prostoru i perspektivi vaše fotografije.

Fiksni otvor blende


Veliki otvor blende od f/2,8 daje dobre rezultate u uslovima lošeg osvetljenja. Otvor blende je konstantan u celom opsegu fokalnih dužina i omogućava zumiranje od približno 27-88 mm (ekvivalentno 35 mm) bez smanjenja brzine zatvarača.

Zadovoljavajuće zamućenje pozadine


Kružni otvor blende obezbeđuje zadovoljavajuće zamućenje pozadine kada se snima sa velikim otvorom blende; idealno za stvaranje osećaja dubine i izdvajanje subjekata iz pozadine.

Stabilizator slike


Objektiv EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM sa Canon stabilizatorom slike u 3 koraka (IS). Idealan za ručno fotografisanje, Canon stabilizator slike omogućava korišćenje do 3 puta sporije brzine zatvarača bez vidljivog povećanja nivoa zamućenja. Stabilizator slike je odličan u uslovima lošeg osvetljenja i prilikom slikanja iz vozila u pokretu.

Brzo i tiho automatsko fokusiranje


Prstenasti USM (ultrazvučni motor) mehanizam objektiva koristi vibracije na ultrazvučnim frekvencijama za brzo i skoro nečujno pokretanje automatskog fokusiranja. Dobar obrtni momenat omogućava precizno zaustavljanje grupe sočiva za fokusiranje bez preskoka. Potpuno elektronska kontrola za ručno fokusiranje dostupna je bez isključenja AF

Super Spectra premaz


Optimizovani Super Spectra premaz za objektive i elemente objektiva sprečava efekte pojave duhova i odbleska - što je karakteristično za digitalne fotoaparate usled odbijanja svetlosti od senzora. Premaz obezbeđuje i precizan balans boja i povećanje kontrasta.

Šalje fotoaparatu informacije o razdaljini za E-TTL II


Objektiv vraća E-TTL II blicu fotoaparata informacije o razdaljini kako bi se omogućilo optimalno merenje blica u svim situacijama.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.