Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Prava sloboda u kadriranju pomoću lakog, kompaktnog objektiva sa brzim fokusom. EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM je izvanredan višenamenski objektiv za EF-S priključak na EOS fotoaparatima.

Prednosti

  • Širokougaoni zum za EF-S priključak
  • Izuzetan kvalitet slike
  • Lak i kompaktan
  • Stabilizator slike - ispravljanje do 3 puta
  • Brz, skoro nečujan USM AF mehanizam
  • Super Spectra premaz
  • Kružni otvor blende
  • Opcioni poklopac objektiva

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Svestrani objektiv sa stabilizacijom slike


EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM obezbeđuje efikasan opseg žižnih daljina od približno 27-136 mm u formatu 35 mm. To pruža mnoštvo opcija za kadriranje, što ga čini savršenim višenamenskih objektivom koji vam omogućava da izrazite kreativnost u širokom opsegu situacija za snimanje.

Lagan i brz


Male dimenzije i mala težina objektiva EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM čine ga idealnim za snimanje fotografija u pokretu i na putovanjima, gde nije praktično nositi veliku količinu opreme. Prstenasti USM mehanizam radi zajedno sa EF-S priključkom na EOS fotoaparatima i omogućava veoma brzo i precizno automatsko fokusiranje i predvidivo praćenje, pri čemu je potpuno ručno fokusiranje uvek na raspolaganju.

Budite stabilni


Tehnologija stabilizatora slike vrši trostruko ispravljanje i daje objektivu maksimalan otvor blende od f1,4-2; izvanredno za ručno snimanje i za snimanje u uslovima loše osvetljenosti.

Dizajniran za digitalnu fotografiju


Izrađen specijalno za digitalnu fotografiju, ovaj objektiv ima posebno oblikovane elemente sa Super Spectra premazom, koji ublažava efekat pojave duhova i odbleska usled odbijanja svetlosti od senzora fotoaparata. Izuzetan poklopac objektiva može još više umanjiti pojavu odbleska.

Zamućenje pozadine


Kružni otvor blende obezbeđuje zadovoljavajuće zamućenje pozadine kada se snima sa velikim otvorom blende; idealno za stvaranje osećaja dubine i izdvajanje modela ili subjekta iz pozadine.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products