Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Kompaktan i pristupačan, EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II je odličan standardni zum objektiv opšte namene. Stabilizator slike sa četiri koraka pruža odlične performanse pri slabom osvetljenju.

Prednosti

  • Lagan i kompaktan
  • Opseg od širokougaonog do kratkog telefoto položaja
  • Stabilizator slike sa četiri koraka
  • Asferični elementi objektiva za kontrolisanje izobličenja
  • Mala razdaljina za fokusiranje od 0,25 m
  • Super Spectra premaz
  • Kružna dijafragma otvora blende
  • Veoma brzo automatsko fokusiranje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Pristupačan zum objektiv visokog kvaliteta


EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II je standardni zum objektiv visokog kvaliteta koji će odgovarati fotografima koji vole da sa sobom nose što manje tereta. Sa žižnom daljinom koja je ekvivalentna 29-88 mm u formatu 35 mm, široki opseg zuma na ovom objektivu pogodan je za većinu uobičajenih načina upotrebe. Snimanje izbliza omogućeno je sa razdaljine od samo 0,25 m (25 cm) u čitavom opsegu zuma.

Stabilizator slike


Da bi se maksimalno smanjio rizik od pojave zamućenja na slikama, EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II poseduje tehnologiju kompanije Canon za stabilizaciju slike sa četiri koraka. Ovo omogućava fotografima da koriste do četiri puta sporije brzine zatvarača od uobičajenih, bez vidljivog povećanja nivoa zamućenja na slikama - savršeno za snimanje pri slabom osvetljenju.

Asferični element objektiva sa Super Spectra premazom


Pored toga što obezbeđuje pravi balans boja i oštre slike visokog kontrasta, Super Spectra premaz služi za sprečavanje pojave duhova i odbleska tako što apsorbuje svetlost koja se odbija od senzora digitalnog fotoaparata ili unutrašnjih elemenata objektiva. Asferični element daje oštre slike visokog kontrasta, čak i sa maksimalnim otvorom blende.

Kružni otvor blende


Za snimke koji su napravljeni sa širokim otvorom blende, kružna dijafragma otvora blende obezbeđuje glatko i podjednako zamućivanje pozadine, čime vam pomaže da istaknete subjekte u prednjem planu i da uklonite ometajuće faktore.

Staklo bez olova


Za proizvodnju objektiva EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II koristi se samo staklo bez olova koje nema štetan uticaj na životnu sredinu.

Dodatna oprema


Objektiv EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II isporučuje se sa poklopcem za objektiv i poklopcem za zaštitu od prašine. Zonerica (EW-60C) i mekana futrola za objektiv (LP814) dostupni su kao opciona dodatna oprema.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products